Prodej rodinného domu, Přeštice, Tř. 1. máje, 160 m2

Tř. 1. máje, Přeštice

4 380 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 874 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTř. 1. máje, Přeštice
ID0088
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti190 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme prodej rodinného domu v osobním vlastnictví o užitné ploše ca 160 m2, postaveného na vlastním pozemku o rozloze 190 m2 (zastavená plocha a nádvoří) v Přešticích, Tř. 1. máje, okres Plzeň-jih.

Dům z roku 1943 je částečně podsklepený, zdivo je z plných cihel, patro z tvárnic, střešní krytinu tvoří pálené střešní tašky bobrovky.

V přízemí je vchod z ulice přímo do nebytového prostoru kanceláře (10 m2). Dále je zde situován byt o dispozici 3+kk (cca 72 m2), skládajícího se z obývacího pokoje a kuchyně s kuchyňskou linkou (předěleno posuvnými dveřmi) a dalších dvou průchozích pokojů, orientovaných do dvora. Příslušenství tvoří oddělená toaleta a nově vybudovaná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a topným žebříkem. Z chodby je ještě vchod do malé úklidové komory a sklepa. Chodba ústí na verandu s východem do dvora, ve kterém je umístěna kompletně vyklizená dílna v původním stavu o ploše 24 m2.

V roce 1992 proběhla rekonstrukce 2. NP. Snížením půdy vznikl prostor pro vytvoření bytové jednotky 3+1 přístupné po jednoramenném dřevěném schodišti o užitné ploše cca 76 m2. Z otevřeného prostoru podesty, na kterou navazuje chodba, je přístup do koupelny, na toaletu, do kuchyně, do ložnice, obývacího pokoje a jídelny.

Okna v přízemí, orientovaná na hlavní komunikaci, jsou plastová, ostatní jsou původní dřevěná, zdvojená.
Koupelny, toalety a chodba jsou z keramické dlažby, ostatní místnosti mají betonové podlahy a krytinu tvoří koberec nebo linoleum.

Topení zajišťuje plynový kotel značky Junkers umístěný ve sklepě. Dále je ve sklepě bojler na ohřev teplé vody pro přízemí, druhý bojler je ve 2.NP. Plynový sporák v patře je odpojen.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, na pozemku je též studna s užitkovou vodou na zalévání, která je společná se sousedním domem a prochází jí hranice mezi pozemky.

Zatím nebyl dodán štítek energetické náročnosti, proto se zobrazuje RD v kategorii G jako neúsporný.

Dům je určen k rekonstrukci. Je možno opět obnovit původní vstup do domu přes chodbu a vytvořit tak 2 samostatné bytové jednotky. Při ponechání stávající dispozice pak možnost spojit bydlení a podnikání na jednom místě. V případě zájmu je možné část vybavení ponechat nebo bude dům vyklizen.

Přeštice jsou největším městem jižního Plzeňska, je zde veškerá občanská vybavenost – síť obchodů a služeb, hypermarkety Penny, Billa, poliklinika, poskytující služby praktických i odborných lékařů, škola, 2 mateřské školky, sportoviště, hudební škola a další. Na MěÚ lze vyřídit občanské, cestovní nebo řidičské průkazy, stavební povolení a další úřední záležitosti.

Výborná dojezdová vzdálenost do Klatov a Plzně (20 km), Praha-Zličín 97 po D5 km. Koupi této nemovitosti doporučuje pro situování ve velice žádané lokalitě města Přeštice. Pro více informací a termín prohlídky kontaktujte makléře. V případě Vašeho zájmu Vám zajistíme nejvýhodnější financování na míru zdarma.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přešticích.