Prodej bytu 3+kk, Karlovy Vary, Libušina, 94 m2

Libušina, Karlovy Vary

10 012 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 714 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLibušina, Karlovy Vary
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná94 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Realitní kancelář Carlsbad Reality exkluzivně nabízí k prodeji nádherný byt ve 2. nadzemním podlaží domu na ulici Libušina v centru Karlových Varů. Tento prostorný byt o celkové ploše 94,7 m² zahrnuje předsíň (8,8 m²), obývací pokoj s kuchyňským koutem (42,5 m²), dvě koupelny s WC (4,6 m² a 3,7 m²), dvě ložnice (17,4 m² a 11,6 m²), samostatné WC (2,2 m²), sklep (3,9 m²) a balkon (3,1 m²).Plocha balkonu se do celkové výměry nezapočítává. V ceně je zahrnuto parkovací stání v halové garáži.
V bytě jsou instalována eurookna a povrchové materiály jsou té nejvyšší kvality. Vytápění zajišťuje centrální kotelna v domě. Byt je kompletně zařízen a nabízí veškerý komfort, včetně moderního kuchyňského koutu v obývacím pokoji a dvou koupelen - jedna s vanou a WC, druhá se sprchovým koutem a WC.
Obývací pokoj a ložnice mají balkony s krásným výhledem do okolní přírody. Byt je v pěší dostupnosti od Kolonády s minerálními prameny a veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace, lékárna, autobusová zastávka, škola a školka. V blízkosti jsou také parky s nádhernou přírodou, což zajišťuje klidné a příjemné prostředí pro bydlení.
Rezidenční projekt Královská Vyhlídka se skládá ze dvou budov s 50 jednotkami a vlastní recepcí v přízemí, která poskytuje obyvatelům komplexní služby. Rezidence získala ocenění Best of Realty 2010. Královská Vyhlídka se nachází přímo v lázeňském centru města, nedaleko dominantního hotelu Imperial. Budova, postavená v roce 2010, je vybavena výtahem.

Určitě doporučujeme prohlídku tohoto exkluzivního bytu.
Cena je stanovena ve měně euro: 400.000,- EURO.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Karlových Varech.