Pronájem kanceláře, Brno, 412 m2 (ID: 1359540)

Brno

129 162 Kč
/za měsíc
+ energie a služby a DPH, neplatíte provizi., cena k jednání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaBrno
ID000028-4
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná412 m2
Typ objektuPatrový
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme pronájem moderních kanceláří v rámci administrativního komplexu v ideální dostupnosti na velký městský okruh, D1 a s možností bezproblémového parkování.

V současné době nabízíme dvě větší kancelářské jednotky, které lze upravit dle přání klienta na jednotlivé kanceláře, open space nebo jejich kombinaci. Jednak nabízíme jednotku 412m2, kde je již částečně připraveno dělení prostor, podhledy, světla, ale jednotku lze dále upravit. Druhá možnost je jednotka o velikosti 250m2, která je v "shell and core" stavu a bude dobudována na základě dohody s nájemcem. Máte tedy jedinečnou možnost si prostor upravit zcela dle vašeho přání.

Vždy máte komfort "A" kanceláří, služby recepce, výtahy, klimatizace, parkování v rámci komplexu pak služby jako jsou restaurace, kopírovací centrum, lékařské centrum a další. V rámci fotogalerie jsou i fotografie jednacích místností, které lze pronajmout i na jednotlivá jednání, nemusíte mít proto jednací místnosti v rámci Vámi pronajatých prostor. Velké obchodní centrum je pak dvě zastávky tramvají. MHD zastávka je přímo u objektu.
Více informací Vám rádi poskytneme v RK.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.