Prodej bytu 3+kk, Punta Prima, Španělsko, 13 m2

Punta Prima, Španělsko

6 789 150 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPunta Prima, Španělsko
IDF15752
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná85 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha13 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Vítejte ve svém vysněném pobřežním útočišti! Tento nádherný apartmán v prvním patře nabízí dokonalou kombinaci luxusu, pohodlí a klidného přímořského bydlení. Tento klenot se 3 ložnicemi a 2 koupelnami se nachází v prestižní uzavřené komunitě, jen pár kroků od nedotčené pláže, živých restaurací, módních barů a nezbytných supermarketů.

Nejdůležitější informace o nemovitosti:

Hlavní rysy: Prvotřídní poloha: Vychutnejte si každodenní procházky po pláži a vychutnejte si dechberoucí západy slunce.
Prostorné bydlení: Tři velkorysé ložnice poskytují dostatek prostoru pro odpočinek a pohodlí, ideální pro rodiny nebo hosty.
Pohodlný přístup: Přístup: Nachází se v prvním patře domu s výtahem, což zajišťuje snadný přístup a větší pohodlí pro všechny obyvatele.
Luxusní vybavení: Ponořte se do jiskřivého komunitního bazénu, procvičte své švihy v nedalekém padelu a minigolfu nebo si v klidu zahrajte petanku.
Podzemní garáž: V podzemní garáži si můžete zabezpečit svůj vůz, což vám zajistí pohodlí a klid na duši.
Elegantní interiéry: Vejděte dovnitř a objevte vkusně navržené interiéry zdobené vysoce kvalitními materiály, které vytvářejí atmosféru rafinované sofistikovanosti.
Vlastnosti komunity: Všichni majitelé bytů mají možnost využívat nové vybavení:

Zabezpečený přístup s bránou: Vychutnejte si klid soukromé uzavřené komunity s nepřetržitou ostrahou.
Blízko k zábavě: V blízkosti se nachází řada restaurací a zábavních podniků, které zajišťují nekonečnou zábavu a pohodlí.
Tento úžasný apartmán v prvním patře je ztělesněním pobřežní elegance a moderního bydlení. Nenechte si ujít příležitost vlastnit kousek ráje v této vyhledávané přímořské komunitě. Naplánujte si prohlídku ještě dnes a poznejte půvab svého budoucího domova!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!