Prodej rodinného domu, Mikulov, Košuličova, 133 m2

Košuličova, Mikulov

13 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 66 243 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKošuličova, Mikulov
ID100950
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná148 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha133 m2
Plocha nemovitosti389 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Mikulově

Popis

Pohodlný, kompletně zařízený nízkoenergetický rodinný dům (polovina dvojdomu) s dispozicí 4+kk a výhledem na zámek i do zahrady je součástí klidné části příhraničního vinařského města Mikulov ležícího přímo u CHKO Pálava. Nemovitost vhodná k vlastnímu bydlení i k investičním účelům, v současnosti úspěšně pronajímáno k rekreaci. 

Přízemí se skládá z obývacího pokoje, kuchyně s jídelnou, ložnice, koupelny (sprchový kout, WC), komory pod schodištěm, chodby a vstupní haly. Ze všech místností je možné vstoupit do zahrady nebo na předzahrádku. V patře jsou 2 ložnice, prostorná světlá koupelna (vana, WC) a technická místnost s úložným prostorem. Jedna ložnice poskytuje výhled na zámek, druhá do zahrady. 

Nízkoenergetický dům s designovým interiérem byl dokončen v r. 2021. V celém domě je podlahové vytápění (zdrojem tepla je plynový kotel), podlahy jsou dřevěné a s velkoformátovou dlažbou. Okna jsou plastová s trojskly a střešní Velux se zastíněním, francouzská okna mají elektricky ovládané předokenní žaluzie. Jedna ložnice je klimatizovaná. Kuchyňská linka je kompletně vybavena vestavnými spotřebiči. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, branku a bránu lze otevírat pomocí telefonu, součástí vybavení je i inteligentní systém Somfy k ovládání topení či žaluzií. Kromě garáže s přímým vstupem do domu i do zahrady je parkování zajištěno také na 2 venkovních stáních na pozemku. Zahrada nenáročná na údržbu poskytuje možnost posezení u grilu nebo ohniště a relaxaci ve vířivce. 

Příjemně klidné místo cca 15 minut chůze od nádherného centra, které je městskou památkovou rezervací. V dosahu je tak vše potřebné včetně mateřské a základní školy, zdravotnických služeb, kvalitních restaurací a útulných kaváren. Ve městě i okolí se nabízí spousta výletních cílů, například na Svatý kopeček nebo do rozlehlé CHKO Pálava. Město je výborně dostupné, přímá autobusová linka zajišťuje spojení s Brnem, cesta autem do moravské metropole trvá cca půl hodiny, do Vídně 1 hodinu. 

Užitná plocha 148 m2, zastavěná plocha 111 m2, zahrada 278 m2, pozemek 389 m2. 

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mikulově (okr. Břeclav).