Prodej vily, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko, 323 m2 (ID: 1360068)

Santa Cruz de Tenerife, Španělsko

58 293 500 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaSanta Cruz de Tenerife, Španělsko
IDN6936
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná323 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1400 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji designovou vilu s výhledem na moře v obci Adeje, v oblasti Roque del Conde na jihu španělského Tenerife. Nemovitost patří do soukromé butikové urbanizace Villa16. Developerská společnost Andreas & Partner je známá svými inovativními a exkluzivními novostavbami. Každý projekt je vypracován s velkým důrazem na detail a kvalitu, s ohledem na geografické charakteristiky oblasti.

Vila se skládá ze tří podlaží. Najdete zde plně vybavenou kuchyň a obývací místnost s jídelnou, tři ložnice a dvě koupelny. K dispozici majitelům bude soukromý bazén a prostorná terasa s upravenou zahradou. Součástí nemovitosti je samostatná multifunkční místnost o velikosti přibližně 114 m2. Taky je zde soukromé parkoviště. Stavba je vybavená klimatizací a ventilací.

Tato velmi vyhledávaná rezidenční oblast nabízí fantastické výhledy na oceán a nachází se jen pár minut jízdy od turistického centra Costa Adeje a jeho nejlepších pláží, restaurací, barů a volnočasových aktivit. Roque del Conde má ideální polohu v blízkosti velkých nákupních center, sportovních center, golfových hřišť a mezinárodních škol, pouhých 15 minut jízdy autem od jižního letiště a přibližně 45 minut od hlavního města Santa Cruz.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!