Prodej vily, Rojales, Španělsko, 120 m2 (ID: 1360414)

Rojales, Španělsko

8 773 247 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaRojales, Španělsko
IDCM9342
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti500 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Samostatná vila na prodej v Ciudad Quesada, jen kousek k široké škále služeb a vybavení včetně obchodů, supermarketů, barů, restaurací a dokonce i aquaparku!

Vila má velký, ale snadno udržovatelný pozemek o rozloze 500 m², kde je soukromý bazén, dostatek venkovního prostoru, letní kuchyně / BBQ, terénní parkování přes motorizovanou bránu, a garáž!

V přední části objektu je velká krytá a prosklená sluneční terasa, která slouží jako vedlejší salonek s výhledem na bazén a udržovanou zahradu, tento prostor poskytuje ideální místo pro relaxaci a odpočinek!

Uvnitř je prostorný salonek, který umožňuje přístup do jednotlivých místností. K dispozici je kuchyň s dostatkem pracovní plochy a úložného prostoru a s jídelním koutem, který je v současné době využíván jako samostatná TV místnost.

V přízemí jsou umístěny 2 ložnice s rodinnou koupelnou. Větší ze 2 ložnic v tomto patře má vlastní sprchu.

K dispozici je také technická místnost, ve které je točité schodiště, které vede do prvního patra. V prvním patře je 3 ložnice, která má také vlastní en-suite koupelnu a úžasný výhled na okolí a směrem k sousednímu Salt Lake (solnému jezeru) . Do horního patra se lze dostat i po vnějším schodišti.

Vila je nabízena zařízená (dle nabídky). Je zde také A /C a plynové ústřední topení.

Ciudad Quesada se nachází v Rojales, a je jednou z více prestižních a vyhledávaných urbanisations na jižní Costa Blanca. Ciudad Quesada má veškeré vybavení, například, lékaře, advokáty, supermarkety, bary, restaurace, posilovnu, mini golf, vodní park, mateřskou školu, jazyková škola, hotel, lázně a slavné La Marquesa golfové hřiště. Ciudad Quesada se nachází 7 minut od fantastických pláží Guardamar, 30 minut od letiště Alicante a 40 minut od letiště San Javier.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!