Prodej vily, Pinar de Campoverde, Španělsko, 179 m2 (ID: 1360419)

Pinar de Campoverde, Španělsko

16 270 430 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaPinar de Campoverde, Španělsko
IDCM9325
StavbaSkeletová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná179 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti700 m2

Origo partneři

Popis

Novostavby vil v oblíbené rezidenční čtvrti Pindar De Campoverde.

Vily zmají nadprůměrně velký pozemek o rozloze 700 m2 a budou mít k dispozici soukromé parkování a spoustu využitelného venkovního prostoru a nekonečný bazén!

Obytné prostory budou rozmístěny ve 2 podlažích. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s jídelnou, kuchyň, 1 ložnice a rodinná koupelna.

V patře budou další 3 ložnice (hlavní ložnice s šatnou a vlastní koupelnou) a druhá rodinná koupelna.

Předpokládaný termín dokončení je červenec 2025.

Pinar de Campoverde je okouzlující rezidenční oblast v provincii Alicante, je v blízkosti letiště Murcia-Corvera, které je vzdáleno přibližně 30 minut jízdy a letiště Alicante asi hodinu jízdy.

Je zde veškerá občanská vybavenost, několik barů, restaurací a kaváren, supermarkety, zdravotní středisko a lékárna.

Pinar de Campoverde je obklopeno přírodními krásami, nedaleký přírodní park Rio Seco nabízí turistické a cyklistické stezky. Pro milovníky golfu je golfové hřiště Lo Romero vzdálené jen kousek autem. V blízkosti jsou nádherné pláže na pobřeží Costa Blanca, oblíbené pláže Pilar de la Horadada jsou vzdálené pouhých 15 minut jízdy autem a nabízejí nádherné pobřeží .

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!