Prodej bytu 1+kk, Hurghada (الغردقة), Egypt, 32 m2

Hurghada (الغردقة), Egypt

806 240 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaHurghada (الغردقة), Egypt
IDF13267
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná25 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha32 m2
Balkon

Origo partneři

Popis

Toto super luxusní studio má 32 m2, nachází se v první nadzemní s výhledem na bazén v Aqua Tropical Resort, okres Ahya. Dispozice je obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s toaletou a balkón s výhledem na bazén a nachází se pouze 10 minut chůze od pláže. Byt je připravený k nastěhování a je částečně zařízený (instalovány klimatizace a kuchyňské linky). S nábytkem a vybavení rádi pomůžeme.
Byt se nachází ve čtvrti El Ahya; je to destinace pro ty, kteří hledají maximální relaxaci, pohodlí, soukromí a luxus.
O Aqua Tropical Resort Hurghada:
Aqua Tropical Resort je luxusní a vysoce kvalitní resort, který si klade za cíl poskytnout svým obyvatelům maximální životní zážitek. Resort se může pochlubit výjimečnou architekturou, která zaručuje naprosté soukromí pro všechny jeho obyvatele. Jednotky resortu jsou uspořádány do kurtů a každá jednotka byla promyšleně navržena tak, aby nabízela úžasný výhled na majestátní hory u Rudého moře. Poloha letoviska zajišťuje, že se obyvatelé mohou probudit s úchvatným výhledem na přírodní divy, které tuto oblast obklopují.
Resort se nachází v docházkové vzdálenosti od nedotčené pláže Rudého moře. Apartmány jsou luxusně provedené a mají moderní vybavení, které obyvatelům zajišťuje pohodlný pobyt. Architektonická brilantnost resortu zajišťuje, že si každý majitel domu užívá absolutní soukromí, což z něj činí ideální místo k odpočinku a relaxaci.
Zařízení a vybavení resortu Aqua Tropical:

• 3 bazény
• Výtahy
• Supermarket
• SPA
• Gym & Jacuzzi (Aqua palms resort přes ulici).
• restaurace
• Úklidové služby
• Bezplatné parkoviště
• 10 minut chůze od pláže
• 25 minut na mezinárodní letiště Hurghada
Umístění Aqua Tropical Resort:
Aqua Tropical se nachází ve čtvrti Ahya v docházkové vzdálenosti od nové promenády, dvacet minut jízdy na mezinárodní letiště Hurghada a pět minut jízdy do ElGouny.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.