Prodej vily, Almyrida (Αλμυρίδα), Řecko, 256 m2

Almyrida (Αλμυρίδα), Řecko

24 568 600 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaAlmyrida (Αλμυρίδα), Řecko
IDRKEKH247
StavbaKamenná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná256 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha256 m2
Plocha nemovitosti735 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej novou kamennou vilu s bazénem poblíž moře v obci Almyrida v regionu Apokoronas v Chanijské oblasti na Krétě v Řecku. Tato luxusní vila o rozloze 256 m2 byla postavena na pozemku o rozloze 735 m2.

Vila sestává z přízemí a 1. patra a má celkem 5 ložnic a 6 koupelen. V přízemí je otevřený prostor s obývacím pokojem, jídelnou a plně zařízenou kuchyní. Dále je zde 1 ložnice s vlastní koupelnou. Z obývacího pokoje se dostanete francouzskými dveřmi na zastřešenou terasu a k bazénu.
V 1. patře jsou zbývající 4 ložnice s vlastními koupelnami a 2 terasy s pergolou a skleněným zábradlím.

Tato kompletně zařízená vila byla postavena v roce 2017 z těch nejkvalitnějších materiálů a z přírodního kamene. Disponuje klimatizací, solárními panely pro ohřev vody, centrálním topením, okna mají dvojitá skla, žaluzie a sítě proti hmyzu. Na pozemku je bazén (38 m2) s prostorem ke slunění a relaxaci, venkovní sprcha a venkovní gril s posezením. Vila má asfaltovou příjezdovou cestu a privátní venkovní parkovací místo. Terasa v prvním patře nabízí výhled na moře a okolní hory. Vzdálenost k moři a písčité pláži je přibližně 300 m.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.