Prodej vily, Kokkino Chorio (Κόκκινο Χωριό Χανίων), Řecko, 184 m2

Kokkino Chorio (Κόκκινο Χωριό Χανίων), Řecko

15 042 000 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaKokkino Chorio (Κόκκινο Χωριό Χανίων), Řecko
IDRKEKH292
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná184 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha184 m2
Plocha nemovitosti6492 m2

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej vilu s bazénem a výhledem na moře v obci Kokkino Chorio v regionu Apokoronas v Chanijské oblasti na Krétě v Řecku. Vila o rozloze 184 m2 byla postavena na pozemku o rozloze 6 492 m2 a nabízí 4 ložnice a 3 koupelny.

Vila sestává ze suterénu, přízemí a 1. patra. Na nejnižším podlaží naleznete skladovací prostor, prádelnu, koupelnu, 1 ložnici a pokoj, který může být zařízen také jako ložnice.
V přízemí vily je kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, 2 ložnice a 1 koupelna. V 1. patře naleznete hlavní ložnici s vlastní koupelnou a terasu nabízející krásný panoramatický výhled na moře.

Venku před domem je prostorná terasa s posezením, venkovní gril a bazén. Na pozemku máte také privátní parkovací místo a celý pozemek je oplocený kamennou zdí a nabízí tak naprosté soukromí. Vila se prodává plně vybavená, má ústřední vytápění, okna s dvojitými skly a moskytiérami, žaluzie, dřevěné pergoly, zahradní nábytek a solární panely k ohřevu vody. Nachází se v krásné přímořské vesničce, kde naleznete pár obchůdků, kaváren či taveren. Vzdálenost domu od moře a pláže Koutalas je asi 2,1 km.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.