Prodej bytu 4+kk, Fuengirola, Španělsko, 158 m2

Fuengirola, Španělsko

16 857 750 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaFuengirola, Španělsko
IDSPT900E0b-32
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná158 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha158 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový apartmán s předzahrádkou ve městě Fuengirola u Costa del Sol v provincii Málaga v Andalusii ve Španělsku. Rozloha apartmánu je 158,31 m2.

Nabízený apartmán E0b-32 (Blok 1) se nachází v přízemí čtyřpodlažní budovy a naleznete v něm kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, chodbu, 3 ložnice, 2 koupelny, komoru a terasu (46,61 m2). K apartmánu náleží předzahrádka (20 m2), 2 parkovací místa v suterénu č. 81 a 83 a sklepní kóje č. 36. Apartmán si můžete zařídit dle Vašich přání z katalogu Aktual či L-Gance.

V celém komplexu, který je právě ve výstavbě, je celkem 60 apartmánů rozdělených do tří bloků – vybírat můžete z těchto variant: 2 ložnice a 2 koupelny, 3 ložnice a 2 koupelny, nebo 3 ložnice a 3 koupelny. Některé apartmány mají zahradu či střešní terasu. Všechny disponují 2 parkovacími místy a sklepní kójí. Mají klimatizaci, podlahové vytápění, elektrické žaluzie v obývacích pokojích a hlavních ložnicích, mají nainstalovaný bezpečnostní systém s kamerovým dohledem a Wi-Fi.

V areálu celého komplexu o rozloze 8 000 m2 naleznete vyhřívaný bazén, vířivku, dětský bazén, plně vybavenou tělocvičnu a upravené plochy s cestičkami a zelení. K udržitelnosti a snížení spotřeby elektřiny přispívají solární panely.
Komplex se nachází v krásné lokalitě, jen 20 minut od letiště Malaga. Můžete si zde užít nejdelší promenádu u pobřeží Costa del Sol, která začíná u známého hradu Sohail a pro milovníky sportu je v okolí až 8 golfových hřišť. Dokončení výstavby je naplánováno na listopad 2024. Vzdálenost k moři a pláži je přibližně 350 m.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.