Prodej bytu 4+kk, Sveti Filip i Jakov, Chorvatsko, 95 m2

Sveti Filip i Jakov, Chorvatsko

5 794 850 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSveti Filip i Jakov, Chorvatsko
IDF13180
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná94 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha95 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme krásný apartmán s panoramatickým výhledem na moře a ostrovy. Nachází se ve Sveti Filip i Jakov v první řadě k moři, kousek od pláže a centra města.
Je situován ve třetím patře, zároveň střeše obytné budovy. Sestává z prostorného společného prostoru kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, tří ložnic, koupelny, WC a lodžie. Celková čistá užitná plocha apartmánu s lodžií činí 95,98 m2.

Jedná se o velmi příjemný a světlý prostor.
Existující nábytek je zahrnut v ceně. Byt je udržovaný.

Okna jsou dřevěná s mřížemi. Podlahy jsou vybaveny parketou, dlaždicemi a laminátem a je zde položen palubový pod.
Klimatizace pro vytápění a chlazení je umístěna v obývacím pokoji.
V bytě je komín a je nainstalován otvor na gril – vnitřní krb.

Tato nemovitost je připojena k veškeré infrastruktuře.

Malé malebné město Sveti Filip i Jakov leží na pobřeží Pašmanského moře mezi Zadarem a Biogradem. Sv. Filip i Jakov je známé bývalými letními sídly, která předcházela dnešním chatám a dobře rozvinutým turismem. Sv. Filip i Jakov je známý svými krásnými oblázkovými a písečnými plážemi. Stejně tak se podél pláže táhne nádherná promenáda spojující riviéru Sv. Filip i Jakov – Turanj.
Toto malé město Vám poskytuje vše, co potřebujete pro každodenní život a ideální dovolenou. Mnoho restaurací, kaváren a obchodů udělá Váš pobyt v tomto městě ještě pohodlnějším. Sveti Filip i Jakov je přímo spojen s městem Biograd, kde jsou k dispozici mnohé další vybavení, a v blízkosti se nachází známý nově postavený zábavní park Mirnovec.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.