Prodej bytu 1+kk, Pula, Chorvatsko, 21 m2 (ID: 1360969)

Pula, Chorvatsko

2 670 500 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPula, Chorvatsko
ID124
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná21 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři

Popis

Chorvatsko-Nemovitosti.cz nabízí malé studio v Pule na Istrii. Je moc pěkně zařízené, nábytek vyroben na míru a studio je po rekonstrukci. K pláži se dostanete procházkou přes město cca 10min. Zeleň kolem apartmánu je výhodou. Knávštěvě můžete využít nedaleké římské arény. Byt můžete i pronajímat i v turismu. Parkování je před budovou. Podrobně o domě:

Studio o velikosti 21,01 m2 v centru Puly, 100 m od moře a jen pár minut od arény.
Byl adaptován v roce 2017 a prodává se kompletně zařízený (nábytek je vyráběn na míru).
Parkování je možné před budovou. Rekonstrukce v 2017. Klimatizace.


Letovisko Pula je chorvatské město, které se nachází na západě země, v jižní části Istrijského poloostrova, 70 km jihozápadně od Rijeky, 87 km jižně od Terstu a 137 km severozápadně od Zadaru.

Pula je asi nejznámější město Istrie a se svými 57 tisíci obyvateli představuje největší město istrijské župy, hospodářské a kulturní centrum celé Istrie.
Leží v chráněném zálivu na samém jihu Istrijského poloostrova, oklopena velmi členitým pobřežím. Díky této bezpečné poloze se stal pulský přístav hlavním námořním přístavem Rakouska-Uherska.
Pula je příjemné město s atmosférou rušného přístavního města i středomořského pobřežního rekreačního letoviska. Setkává se tu dávná historie několika tisíciletí s moderním cestovním ruchem a vyspělou sítí služeb.

CHARAKTERISTIKY
Veřejné služby
Voda:
Elektro
Kanalizace
Vytápění a chlazení: Systém vytápění přímotopy, klimatizace
Certifikáty:
Energetická třída: Energetický certifikát
Stavební povolení
Kolaudační rozhodnutí

Info:
Vzdálenost od moře: 400 m
Obchody
Restaurace
Služby města a kulturní centrum
Parkování
Aréna

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!