Prodej bytu 3+kk, Pag, Chorvatsko, 72 m2 (ID: 1360975)

Pag, Chorvatsko

4 875 500 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPag, Chorvatsko
ID115
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná72 m2
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři

Popis

Chorvatsko-Nemovitosti.cz má pro Vás velký tří pokojový apartmán 72m2, ve městě Pag s terasou a parkovacím stáním. Můžete využít i sluneční terasu s lehátky u domu. Jen 200m od moře. Dům je umístěn do krásného prostředí ostrova Pag - města Pag, které je starobylé a má překrásnou archytekturu. Apartmán, je pěkně vybaven téměř novým nábytkem, z terasy krásné pohledy na moře u města Pag. Okolní prostor kolem domu je kásné a čisté, je možno chodit k moři v jednoduché obuvy. Apartmán i dům je ve velice dobrém stavu a vhodný k okamžitému užívání. Podrobně o domě:

Třípokojový byt o celkové čisté užitné ploše 71,80 m2 je na prodej v prvním patře bytového domu ve městě Pag.

Skládá se ze vstupní haly, obývacího pokoje, kuchyně, 2 ložnic, koupelny s WC, komory a velké terasy s panoramatickým výhledem na moře.
Je klimatizovaný a moderně zařízený.
Dále k němu náleží parkovací stání 12,50 m2.
Jen deset minut chůze od písečné pláže Prosika.
Parkování pro více aut.

Město Pag se nachází přibližně ve středu ostrova Pag. Rozprostírá se kolem východní části Pažského zálivu. Moře je zde tedy klidné a teplé. Písčitooblázková pláž ve městě Pag má pozvolný vstup do moře, nachází se zde i tobogán. V Pagu najdete mnoho restaurací, kaváren, obchodů i stánků se suvenýry. Tradici výroby soli připomíná ve městě Pag unikátní Muzeum soli. Během letních měsíců funguje v Pagu několik atrakcí pro děti

Ostrov Pag je známý díky teplému klimatu a blízkostí k České republice - Brno 750km po dálnici. Na ostrov se dostanete trajektem i po mostě, najdete zde benzínové pumpy, obchody, stavebniny a prodejny hobby doplňků. Jsou zde také restaurace, bary, diskotéky a mariny pro ukotvení lodí skůtrů atd. Na Pagu najdete výborné Pažské sýry, speciální krajky nebo výrobu solných přípravků.

Veřejné služby
Voda:
Elektro
Kanalizace
Vytápění a chlazení: Systém vytápění přímotopy
Certifikáty:
Energetická třída: Energetický certifikát
Stavební povolení
Kolaudační rozhodnutí

Info:
Vzdálenost od moře: 200 m
Most, který spojuje ostrov pevninu je zdarma
Obchod
Restaurace
Služby města a kulturní centrum
Parkování

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.