Prodej bytu 3+kk, Povljana, Chorvatsko, 98 m2 (ID: 1360998)

Povljana, Chorvatsko

4 532 500 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPovljana, Chorvatsko
ID96
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná98 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon
Terasa

Origo partneři

Popis

Chorvatsko-Nemovitosti.cz nabízí nově apartmány v nově postaveném apartmánovém domě jen 300 metrů od pláží v Povljaně. Před domem jsou parkovací místa s nabíječkama pro elektromobily. Jsou k dispozici i venkovní sprchy a na střeše jacuzzi včetně sprch. Bazén je k dispozici. Nejbližší pláž je známá pláž Mali Dubrovnik, která vyniká čistou vodou a vybaveností. Apartmány v domě jsou od 63m2 -98m2. Apartmány mají svoji cenu podle velikosti viz naše web.stránky kod nemovitosti 93/24. Nedaleko apartmánů můžete získat léčivé tkzv. Peloidní bahno na klouby a jiné lidské neduhy. Podrobně o apartmánech:

Dvou a třípokojové apartmány na prodej v moderní novostavbě nedaleko pláže Mali Dubrovnik v Povljaně na Pagu.
Nemovitost má suterén, přízemí, 1. a 2. patro a střešní terasu.
Ke každému bytu náleží parkovací stání se zásuvkou pro dobíjení elektromobilu (každá parkovací zásuvka je napojena na elektroměr bytu).
Na střešních terasách je gril a příprava pro instalaci jacuzzi a venkovní sprchy.
Všechny nádvoří v přízemí mají gril a venkovní sprchu.
Cca 300 metrů na pláž.
Přízemí

S1 (obývací pokoj s kuchyní, koupelna, ložnice, terasa, zahrada, parkovací místo) – 98 m2
1. patro cena na našich web stránkách

S4 (koupelna, ložnice, obývací pokoj s kuchyní, balkon, parkovací místo) – 63 m2cena na našich web stránkách

S5 (obývací pokoj, 2 ložnice, koupelna, lodžie, terasa, zahrada, parkovací místo) – 159 m2 cena na našich web stránkách

2. patro

S7 (koupelna, ložnice, obývací pokoj s kuchyní, lodžie, balkon, parkovací místo) – 61 m2 cena na našich web stránkách

S8 (obývací pokoj s kuchyní, 2 ložnice, chodba, koupelna, 2 balkony, střešní terasa, parkovací místo) – 111,95 m2 cena na našich web stránkách

S9 (koupelna, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, 2 balkony, parkovací místo) – 60,36 m2 cena na našich web stránkách

Na jihovýchodě ostrova Pag leží krásná přímořské vesnička Povljana, oblíbená především pro své písečné pláže (např. u Kapličky Sv. Nikoly). Písečné pláže v Povljaně jsou mimořádně krásné a díky pozvolnému vstupu do moře vhodné i pro rodiny s malými dětmi. Dostupná je také písečná FKK pláž. Pokud dáváte přednost oblázkové pláži, vydejte se za ní do části Povljany zvané Mali Dubrovnik. Jsou zde i restaurace, vodní atrakce a sprchy na pláži. Blízko této pláže se nachází borový lesík a místo s léčivým bahnem (tzv. peloidní bahno), které je proslulé svými pozitivními účinky na kožní a revmatické potíže.

Ostrov Pag je známý díky teplému klimatu a blízkostí k České republice - Brno 750km po dálnici. Na ostrov se dostanete trajektem i po mostě, najdete zde benzínové pumpy, obchody, stavebniny a prodejny hobby doplňků. Jsou zde také restaurace, bary, diskotéky a mariny pro ukotvení lodí skůtrů atd. Na Pagu najdete výborné Pažské sýry, speciální krajky nebo výrobu solných přípravků.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.