Prodej bytu 3+1, Sibřina - Stupice, K Vile, 117 m2

K Vile, Sibřina, Stupice

5 499 000 Kč
/za nemovitost
při rychlém jednání - sleva
Hypotéka od 26 207 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaK Vile, Sibřina, Stupice
ID261-NP00931
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná100 m2
Patro3. z 4
VybavenoČástečně
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy216 m2
Podlahová plocha117 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Sklep
Parkování

Origo partneři v Sibřině

Úklidové služby

Popis

Nabízím Vám ke koupi mezonetový byt o dispozici 3+1, který se nachází v horních patrech zatepleného (cihlového) bytového domu v ulici K Vile, Stupice – Sibřina (okres Praha – východ).

Mezonetový byt o celkové podlahové ploše 117, 82 m2 je v jeho přízemí rozdělen na předsíň, samostatnou kuchyni, koupelnu s vanou a toaletou, ložnici, velkorysý obývací pokoj s jídelním i úložným prostorem a dřevěným schodištěm. V patře nalezneme podkrovní ložnici. U schodů je možnost umístění např. průchozí pracovny. Zkosený prostor lze využít pro vestavěné skříně, či regály. Ze všech oken (plast) je ničím nerušený výhled do okolí. Vytápění bytu je řešeno elektrickým kotlem. Ohřev vody zajišťuje 2 roky starý bojler. Zdroj vody z vlastní studny na pozemku domu. K bytu náleží sklep a podíl na společných částech domu i pozemku (zahrady). Měsíční náklady na provoz bytu činí cca 7.500,-. Byt je v dobrém stavu a nevyžaduje zásadní, ani nutnou rekonstrukci.

Nabízený byt se nachází v klidné lokalitě a je vhodnou příležitostí koupě pro ty, kteří chtějí užívat benefity hlavního města na dosah ruky (Uhříněves 6 km, Dolní Počernice 8 km, Horní/Dolní Měcholupy 10 km, Hostivař 12 km, Chodov 13,5 km). Jedná se o příjemnou lokalitu ideální pro rodiny s dětmi – dětské hřiště za domem, nejbližší základní a mateřská škola se nachází v 1,5 km vzdálených Kolodějích. Autobusová zastávka v docházkové vzdálenosti 250 m. Výhoda pohodlného parkování a vždy volného parkovacího místa před domem.

Vřele doporučuji osobní prohlídku, při které Vám nemovitost ráda blíže představím. Při rychlém jednání - sleva! Pozor: nemovitost nelze financovat klasickým hypotečním úvěrem. Více informací Vám ráda sdělím po telefonu, či osobně. Těším se na viděnou!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Sibřině.