Prodej rodinného domu, Popovice, 140 m2 (ID: 1361174)

Popovice

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena nemovitosti je uvedena vč. DPH 12%, veškerých právních a realitních služeb naší kanceláře.
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPopovice
ID380
StavbaDřevěná
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná132 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy112 m2
Podlahová plocha140 m2
Plocha nemovitosti570 m2
Plocha zahrady458 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Popovicích

Popis

TADY BUDETE CHTÍT BYDLET:

Projekt rodinné domy Popovice nabízí unikátní možnost nadstandardního bydlení v moderních prostorných dřevostavbách na samém okraji obce Popovice, která se nachází pouze pár minut od Uherského Hradiště a Uherského Brodu.

Pokud hledáte kombinaci přírody, klidu a dobře přístupného městského života, pak jsou pro Vás Popovice tou pravou volbou. Nabízejí možnost bydlet v blízkosti přírody a těšit se na procházky, cyklistiku nebo relaxaci v příjemném prostředí mimo ruch města.

Celkem 18 samostatně stojících bungalovů obklopené zelení poskytnou klid, bezpečí a soukromí i těm nejnáročnějším klientům. Především díky prosklenému obytnému prostoru je skvěle propojený interiér s exteriérem. Všechny domy splňují již svým základním vybavením náročné standardy a požadavky na současné moderní bydlení.

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉ NEMOVITOSTI:

Každý z rodinných domů má dispozici 4+kk, celkovou užitnou plochou 132,5 m2, velikou terasu, parkovací plochu pro 2 osobní auta, sklep pod domem a prostorný pozemek o rozloze 490 až 570 m2. Jelikož jsou budované rodinné domy na částečně svažitém terénu, ať už teras nebo zahrad samotných nabízí každá nemovitost krásný výhled do okolí.

Exkluzivní rodinný dům č. 18, který se rozléhá na pozemku o celkové rozloze 570 m2, nabídne designové bydlení ve vysokém standardu. Ve všech rodinných domech budou použity kvalitní povrchové materiály a důraz je kladen na detail, bezpečnost a komfort bydlení.

V rámci standardního provedení budou jednotlivé domy vybaveny hliníkovými vstupními dveřmi a plastovými okny s izolačním trojsklem, přípravou pro rekuperaci vzduchu, elektrickým podlahovým topením ve spojení s klimatizačními jednotkami, kvalitními laminátovými podlahami, interiérovými dveřmi, velkoformátovými obklady, kvalitními zařizovacími předměty, přípravou pro fotovoltaickou elektrárnou i venkovní stínění, to vše ve velmi kvalitním stavebním provedení a třídě energetické náročnosti B.

LOKALITA PROJEKTU:

Obec Popovice se nachází zhruba 5,5 km od Uherského Hradiště, 11 km od Uherského Brodu a leží na hranici hlavního tahu silnice I/50, díky které se pohodlně dostanete do obou měst během několika málo minut.

Projekt rodinných domů naleznete na kraji obce a to v té nejklidnější části. Pozemky odděluje od stávající zástavby pás zeleně, což zajišťuje komfortní využití každého pozemku s minimálním kontaktem se sousedy.

Perfektní dopravní dostupnost je dána taktéž přímými autobusovými i vlakovými spoji, přičemž autobusová zastávka se nachází 450 m (6 minut pěší chůzí) a vlaková zastávka je vzdálená 650 m (8 minut pěší chůzí).

Pro veškeré bližší informace nebo osobní setkání jsme vám k dispozici na uvedených kontaktech a rovněž na oficiálním webu projektu.

Budu se těšit na setkání, Michal Groulík a InStyle Real Estate.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Popovicích (okr. Uherské Hradiště).