Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Vítkov, 32430 m2

Vítkov

13 650 000 Kč
/za nemovitost
Komerční pozemek se stavebním povolením
Hypotéka od 65 052 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVítkov
ID262
Plocha nemovitosti32430 m2

Origo partneři v Vítkově

Popis

Jedinečná příležitost pro Vaše podnikání - komerční pozemek s výhodnou polohou a stavebním povolením!

Hledáte ideální místo pro Vaše podnikání? Pak pro Vás máme skvělou nabídku! Představujeme Vám rovinatý komerční pozemek o celkové výměře 32 430 m2, který se nachází v atraktivní lokalitě Lhotka u Vítkova.

Hlavní přednosti:

Stavební povolení na výstavbu haly již vyřízeno...

Základy na halu 190m x 60m jsou již připraveny...

Územní plán počítá s lehkým průmyslem - and #34;PLOCHY VÝROBY A SKLADOVÁNÍ VD and #34;...

Výborná dostupnost a strategická poloha...

Rozlehlá plocha poskytující dostatek prostoru pro Vaše plány...

Tento pozemek představuje skvělou příležitost pro firmy, které chtějí vybudovat moderní zázemí pro své podnikání. Rovinatý terén usnadňuje výstavbu a manipulaci. Stavební povolení je již vyřízeno a na pozemku jsou připraveny základy pro budoucí halu, což Vám ušetří spoustu času i starostí.

Lokalita Lhotka u Vítkova nabízí výhodnou pozici s dobrou dostupností. V územním plánu je pozemek veden jako plocha pro lehký průmysl, takže zde můžete bez problémů realizovat své podnikatelské záměry. Velkorysá rozloha 32 430 m2 poskytuje dostatek prostoru pro vybudování zázemí přesně podle Vašich potřeb.

Jedná se o velmi zajímavou nabídku, která se neobjevuje často. Využijte tuto šanci a získejte perfektní místo pro úspěšný rozvoj Vašeho podnikání!

Pokud Vás tato nabídka zaujala nebo máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další informace a provedeme Vás po pozemku. Těšíme se na spolupráci!

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Vítkově.