Prodej bytu 2+1, Ostrov, S. K. Neumanna, 67 m2

S. K. Neumanna, Ostrov

2 890 000 Kč
/za nemovitost
bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 13 773 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaS. K. Neumanna, Ostrov
ID00137
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná67 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha67 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Ostrově

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme velmi pěkný, světlý byt v osobním vlastnictví v panelovém domě po rekonstrukci ve městě Ostrov (nad Ohří), pouhých 10 km severovýchodně od okresního města Karlovy Vary. V Ostrově žije cca 16 tis. obyvatel.
Byt prošel rekonstrukcí kuchyně a koupelny (zděné jádro), dále dveří, včetně obložek a všech podlah. Nachází se na 3. patře (4.NP) bez výtahu a má dispozici 2+1. Byt je vybaven kompletně nábytkem (nový před 7 lety) a momentálně je pronajímán (do 15. 8. 2024).
Velmi hezká je kuchyň s jídelním koutem, která má velké francouzské okno a působí prostorně a světle. Kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou, myčkou a elektrickou troubou.
Koupelna s vanou a umyvadlem, vybavena i pračkou. WC je samostatné.
Z dlouhé chodby vedou dveře do jednotlivých místností. Ložnice je zařízena částečně i jako pracovna.
Byt se nachází v bloku, ve velmi kvalitním domě, spíše na okraji města, v klidné čtvrti, v okolí domu je dostatek zeleně.
Centrum města je nedaleko. Je zde výborně zastoupena i občanská vybavenost: základní školy, mateřská školka, zdravotní péče – nemocnice, poliklinika, domov důchodců. V pěší dostupnosti jsou i obchody, restaurace, úřady, zimní stadion. Za domem se nachází veřejné koupaliště. Několik kilometrů od města se nachází lyžařské středisko – skyareál Klínovec
Dodávka teplé vody a vytápění bytu je z dálkového zdroje. Součástí nabídky jsou dva sklepy v suterénu domu. K dispozici je zde i kočárkárna a kolárna.
Vzhledem k tomu, že před zadáním do inzerce nebyl vyhotoven PENB, je tato nemovitost v souladu s platným zákonem zařazena do energetické třídy G.

Cena: 2 890 000Kč k jednání
Měsíční poplatky za služby: fond oprav (+ topení,voda,odpad...): 5 000Kč/měsíc elektřina: cca 900 Kč/měs.
Pro další doplňující informace mne neváhejte kdykoliv kontaktovat, ráda všechny zodpovím.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Ostrově (okr. Karlovy Vary).