Prodej rodinného domu, Bánov, 324 m2

Bánov

8 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBánov
ID223-NP02662
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná324 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy224 m2
Plocha nemovitosti1554 m2
Plocha zahrady641 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Bánově

Popis

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji ubytovnu v malebné obci Bánov, v okrese Uherské Hradiště. Tato investiční příležitost představuje 5 apartmánů, které nabízejí značný potenciál pro pronájem a vynikající návratnost investice. Ubytovna se nachází v krásné přírodě s možností relaxace v zahradě a dostatečným parkováním až pro 6 vozidel.
Objekt disponuje velmi dobrou stavbou z cihlového materiálu, přízemní s celkovou zastavěnou plochou 224m² a užitnou plochou 326m². Díky dvěma podlažím nabízí dostatek prostoru pro hosty. Celý objekt je plně vybavený a připravený k okamžitému využití.
Na každém patře je samostatný bojler, veškerá zařízení v budově jsou plně funkční, není potřeba provádět žádné větší úpravy. Budova je z větší části zateplená.
Přes celý pozemek je nově zbudovaní kanalizace. Hospodářská budova je částečně podsklepená s montážní jámou.
Všech 5 apartmánů je pravidelně využíváno buď pro dlouhodobý pronájem nebo pro krátkodobý pronájem, převážně se jedná o pracovníky dojíždějící vzhledem k lokalitě za prací v okolí Bánova. Ubytovaní hosté oceňují zejména klidné prostředí, vlastní sociální zařízení a samostatný kuchyňský kout.
Výhodou této nemovitosti je výborná poloha s rychlým spojením do okolních měst a blízkostí veškeré občanské vybavenosti. Díky atraktivní lokalitě je tato investice ideální pro ty, kteří hledají stabilní příjem z pronájmu nemovitostí.
Nabízená nemovitost v obci Bánov je skvělou investicí do ubytovacího sektoru, která kombinuje krásné prostředí s možností prosperujícího podnikání.
Veškeré technické dokumenty k budově jsou k nahlédnutí, nedávno také proběhla aktuální digitalizace na KN.
Vzhledem k dalšímu přilehlému pozemku o výměře 641 m2 lze také uvažovat o výstavbě další nemovitosti. Prohlídkové dny jsou pondělí a pátek, v případě zájmu kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bánově.