Prodej vily, Hranice - Hranice I-Město, 550 m2

Hranice I-Město

29 990 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně nákladů na převod a provize RK
Hypotéka od 142 924 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHranice I-Město
ID701006
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná540 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy295 m2
Podlahová plocha550 m2
Plocha nemovitosti1000 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj vody, Vodovod
Garáž
Terasa

Origo partneři v Hranicích

Popis

Rád bych Vám představil rodinnou vilu ve výjimečné lokalitě, pro bydlení či podnikání, v blízkostí lázní Teplice s lesy za zády, s nadčasovými materiály a moderním designem interiéru.
Vila má dispozici 7+1 a nabízí v hlavní obytné části prostorný a moderně zařízený obývací pokoj funkčně napojený na uzavíratelnou kuchyň a prosklenou jídelnu, které je možné mimo podlahové topení také vytápět krbem, jehož rozvody slouží i pro vytápění dvou horních pater domu.
Dále se v přízemí nachází komfortní vstupní hala s šatnou s přístupem na WC, a prostorný pokoj pro hosty se samostatnou koupelnou. Po schodišti z masivu vyjdete do patra, kde jsou další dvě samostatné ložnice a k nim přiléhající koupelna s WC, k dispozici jsou zde dvě šatny a herna. V dalším podlaží je prostorná klimatizovaná ložnice se šatnou a navazující koupelnou s WC a přiléhající velká nadstandardní šatna, využitelná i jako pracovna nebo samostatná ložnice. V neposlední řadě je v podkroví pracovna s úložným prostorem a vstupem na funkční půdu.
Dům je možné jednoduchou úpravou změnit na dvougenerační bydlení rozšířením o druhou kuchyni v prostoru herny v 2. NP, kde jsou již připraveny vývody vody a odpadu.
Součástí domu je wellness v suterénu domu s vlastní terasou: vnitřní vyhřívaný bazén se slanou vodou, teplovodní prosklený krb, jenž vyhřívá bazén i okolní prostory vč. horního patra, posilovna, sauna, WC a prosklená sprcha.
Z bazénové části je stejně jako z velké venkovní terasy obývacího pokoje přístup do krásné udržované zahrady, ze které se otevírá, stejně jako ze všech oken v domě, výhled na řeku Bečvu, lesy a celé Hranice. Na terase se nachází zastřešené venkovní posezení, moderní udírna a připojení pro gril.
V nemovitosti se nachází osobní výtah, vedený od suterénu s wellness, přes obývací pokoj s kuchyní až to prostoru ložnic.
Díky použitým nadstandardním materiálům jako je vysoce značková sanita, dřevěné podlahy, kompletní vybavení nábytkem z masivu na míru, mramorové parapety, obklady a dlažba vysoké úrovně, dřevěná eurookna i dveře, apod., může nový majitel okamžitě nemovitost bez dalších investic užívat.
V domě se nachází velká garáž pro dva vozy, zahradní techniku a s pracovním prostorem.
Příjezd na pozemek je možný z obecní komunikace přes dálkově ovládanou elektrickou bránu, vstupní branka je dálkově odemykaná z domu.
Dům je napojen na vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn. Vytápění je řešeno několika variantami od radiátorů, podlahového topení a krbů; možno ovládat jak manuálně, tak počítačem. Vyhřívání domu je možné individualizovat pro každý pokoj zvlášť.
K dispozici je vrtaná studna, která poskytuje zdroj vody, jak pro obsluhu domu, tak i pro zavlažování zahrady.
Dům je chráněn před přívalovým deštěm venkovním odvodňovacím systémem. Před vstupy do domu jsou čistící zóny.
V zázemí pak může majitelům sloužit technická část domu - prádelna, sušárna, sklep a technická místnost.
Nemovitost je zabezpečena aktivním systémem ochrany, kamerovým systémem, v domě je satelit, WI...

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Hranicích (okr. Přerov).