Prodej bytu 3+kk, Hurghada (الغردقة), Egypt, 150 m2

Hurghada (الغردقة), Egypt

1 634 425 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaHurghada (الغردقة), Egypt
IDF13277
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha150 m2
Balkon
Terasa

Origo partneři

Popis

Tento úžasný byt je na prodej a má velkorysých 150 m2 a nachází se v první nadzemní podlaží v okrese EL Hadaba - Hurghada.
Apartmán se skládá ze dvou ložnic, jedné koupelny, obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem a dvou balkonů.
Byt se nachází v luxusní budově, která má pouze dva byty na každém patře pro maximální soukromí. Byt je dokončen z nejkvalitnějších materiálů a má propracovaný moderní design, kde si užijete eleganci a prostor za každým rohem. Byt je na prodej plně zařízen moderním nábytkem a je vybaven ohřívačem vody, TV, pračkou a klimatizací. Jídelna je hned vedle vynikající moderní otevřené kuchyně. V kuchyni jsou přírodní dřevěné skříňky, které odrážejí teplo, mramorové desky, dřez a vestavěné kuchyňské spotřebiče (sporák, trouba, digestoř, myčka, pračka a lednice )
Budova je řádně zkolaudována- “ zelená smlouva”. V budově je recepce, výtah, satelit, 24h ochrana a omezeny přístup pouze pro majitele a jejich hosté. Parkování bezplatné u budovy. Vzdálenost od pláže je 1350 metrů.
Jednou z nejpodstatnějších výhod tohoto bytu je jeho vynikající poloha, protože se nachází ve čtvrti Hadaba, v docházkové vzdálenosti od Gold’s Gym a Sheraton Square.
Slavná ulice Sheraton je považována za srdce města Hurghada, vše, co kdy bude budovu majitel potřebovat bude v docházkové vzdálenosti od jeho bytu (supermarkety, obchody, banky, lékárny, nemocnice, restaurace, bary, pláže a hotely)
Okres Hadaba je 10 minut od mezinárodního letiště Hurghada, 5 minut od přístavu, 10 minut od turistické promenády v Hurghadě, 20 minut od El Gouna a Sahl Hasheesh.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.