Prodej pozemku pro bydlení, Velký Borek, 800 m2

Velký Borek

4 700 000 Kč
/za nemovitost
kompletní cena vč. poplatků a služeb
Hypotéka od 22 399 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVelký Borek
IDN00195
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha800 m2
Plocha nemovitosti800 m2
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceBetonová
VodaDálkový vodovod

Origo partneři v Velkém Borku

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně vám nabízím k prodeji stavební pozemek, určený územním plánem obce pro výstavbu samostatného rodinného domu nebo dvojdomu v obci Velký Borek u Mělníka. Pozemek má celkovou výměru 800 m2. Pozemek má přibližně obdélníkový tvar 20x40 m.  Příjezdová cesta je obecní. Pozemek lze připojit na obecní vodovod, elektřinu, plyn. Současné řešení odkanalizování je nutné řešit dočasnou domovní čistírnou odpadních vod. Tlaková kanalizace nyní je umístěna umístěna v komunikaci u pozemku, ale v současné době není možné se k ní připojit s ohledem na malou kapacitu čističky. Připojení bude možné a za cca dva roky a dočasně je tedy nutné řešit odvod odpadních vod domovní čističkou. Po zvýšení kapacity čističky se bude možné připojit na stávající tlakovou kanalizaci. 
Jedná se o prodej části pozemku parc. č. 510 v k.ú. Velký Borek s prodávanou výměrou 800 m2, kdy bude prodávaný pozemek oddělen geometrickým plánem.
Na pozemku je dle platného územního plánu možné postavit samostatný rodinný dům nebo dvojdům s maximální výškou dvou pater + využití podkroví a zastavět až 35% vč. zpevněných ploch z celkové výměry pozemku. Maximální zastavěná plocha vč. zpevněných ploch je 280 m2. Minimální plocha nezpevněných ploch je 50%.
Jedná se o velmi klidnou lokalitu s dostatkem soukromí a možností realizace vašeho vlastního záměru se skvělou dostupností.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Velkém Borku.