Prodej rodinného domu, Mladá Boleslav, Michalovice, 126 m2

Michalovice, Mladá Boleslav

11 950 000 Kč
/za nemovitost
+ právní servis a odměna realitní kanceláře
Hypotéka od 56 950 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMichalovice, Mladá Boleslav
ID202315
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná126 m2
Patro1. z 2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Plocha budovy79 m2
Podlahová plocha126 m2
Plocha nemovitosti327 m2
Plocha zahrady248 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
VodaDálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Popis

Chcete se stát součástí skvěle navrženého projektu, díky kterému máte přírodu doslova pár kroků za domem?

V moderním a prakticky řešeném dvojdomě, najdete v pravé části bytovou jednotku o dispozici 5+kk a komfortních 126 m2 vnitřní užitné plochy ve dvou podlažích. Před domem jsou k dispozici dvě soukromé parkovací stání. V okolí domu si budete užívat privátní rovinatou zahradu, která navazuje na venkovní terasu. Celková výměra pozemku, který náleží k této jednotce je 327 m2. Z toho zastavěná plocha domem je 79 m2.

Jednotka v levé části dvojdomu je již prodána.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem o výměře skvělých 40 m2. Dále je zde pracovna, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, technická místnost a vstupní předsíň.
Po schodišti do prvního patra, jsou dva samostatné pokoje, ložnice, koupelna s vanou a toaletou, dále navíc tolik potřebná oddělená šatna.

Kostru stavby domu tvoří železobetonová nosná konstrukce. Výhoda tohoto konstrukčního principu tkví v jeho volné dispozici. Skeletový konstrukční systém, může vykouzlit budoucímu majiteli velký otevřený prostor dispozice domu.

Obvodové výplně železobetonového skeletu a konstrukce příček jsou provedeny z pórobetonových tvárnic. Fasáda je zateplená kontaktním zateplovacím systémem z polystyrenu a na jejím povrchu je tenkovrstvá minerální omítka. Plochou zateplenou střechu opatřenou hydroizolací, kryje zásyp z kačírku.
Podlahy v koupelnách a WC jsou z kvalitní keramická dlažby. Stěny vnitřních omítek jsou štukové, v koupelnách a na WC je keramický obklad. Stropy obytných místností, koupelen a WC mají sádrokartonové podhledy. Mimo vybrané materiály, máte možnost dům na přání vybavit nadstandartními prvky, které si u našich subdodavatelů vyberete.

Nízkoenergetická budova je nadstandardně technicky vybavená. Po celém domě je vytápění navrženo jako podlahové. Zdrojem tepla pro vytápění a TUV bude tepelné čerpadlo typu vzduch/voda. Všechna okna jsou s izolačním trojsklem. Zatemňovací předokenní rolety a případně zabezpečovací systém, budou nainstalovány na základě přání budoucího majitele.

Dle průkazu energetické náročnosti budovy, jde o objekt s velmi nízkou spotřebou energie. Energetická náročnost budovy je třídy B – velmi úsporná.

Jde skutečně o výjimečné bydlení, na okraji krásné příměstské lokality Michalovice.

Vysoká občanská vybavenost města Mladá Boleslav a výhody příměstské dopravy, kde linky MHD pravidelně zajišťují autobusové spojení přímo do příměstské části Michalovice, splňují vysoké nároky zájemců o rodinné bydlení.

V neposlední řadě určitě stojí za zmínku skvělá dostupnost hlavního města Prahy, kde jste v centru pohodlnou dálniční jízdou po D10, za necelou hodinu jízdy autem. Černý Most stíháte za pouhých 20 minut.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!