Pronájem bytu 1+kk, Praha - Holešovice, V Háji, 49 m2 (ID: 1363687)

V Háji, Praha 7 - Holešovice

24 500 Kč
/za měsíc
kauce, provize 27 500, 3000 Kč - poplatky + elektřiny
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV Háji, Praha 7 - Holešovice
IDsoho1kk
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná53 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha49 m2
Balkon
Lodžie

Origo partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

ID: soho1kk

Klidný, slunný byt v nové rezidenci SO-HO v pražských Holešovicích o dispozici 1+kk (49 m2) s balkonem (4 m2) se nachází ve 2. patře průmyslového nízkoenergetického domu Tesla.

Díky vysokému stropu nabízí obytný prostor flexibilní možnost kreativního rozdělení na obytnou a odpočinkovou část s patrem na spaní (6 m2). Balkon je orientován na východ do vnitrobloku. Byt je zařízen ve vysokém standardu: nová kuchyňská linka na míru s kvalitními spotřebiči včetně trouby, čtyřplotýnkového sporáku, myčky, lednice a kávovaru, dřevěné podlahy, venkovní elektronické žaluzie, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem a ocelové bezpečnostní dveře. Byt je dále vybaven šatní skříní, jídelním stolem, knihovnou, křesly a psacím stolem. Po dohodě je možné jej dovybavit. K bytu náleží prostorný sklep vhodný pro uložení veškerého sportovního vybavení apod. Přímo v budově se nachází fitness centrum, sauna a vyhlášená pekárna.

Cena pronájmu: 24 500 Kč
Poplatky: 3000 Kč + elektřina bude přepsána
Kauce: individuální (jeden nebo dva měsíce nájmu)
Provize: 27 500 Kč

Byt připraven k nastěhování 01.09.2024

Rezidence SO-HO nabízí městské bydlení v živé a trendy čtvrti, pouhých 10 minut od historického centra města, s mnoha gurmánskými podniky v okolí, od tradiční české kuchyně přes pravou italskou cuccinu až po pouliční jídlo na nedalekém trhu, a také s centrem současného umění DOX, divadelními scénami všech žánrů, malebným pouličním uměním, kavárnami a kluby plnými inspirace a neotřelého myšlení. Nedaleko je tramvaj Dělnická/Maniny, metro C Vltavská a cyklostezka Povltavská. Přes lávku HOLKA pár minut chůze do Karlína. Po dohodě lze zajistit parkování u domu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 7.