Prodej rodinného domu, Štítary, 120 m2

Štítary

2 550 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 153 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠtítary
ID1200745PM
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy133 m2
Plocha nemovitosti830 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Jiné
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Ostatní
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Garáž

Origo partneři v Štítarech

Popis

Rodinný dům po kompletní rekonstrukci interiérů s pozemky se nachází v městysu Štítary poblíž Vranovské přehrady, Z občanské vybavenosti je v obci mateřská škola a základní škola prvního stupně. Pro využití volného času je v obci sportovní hřiště. V obci je obchod se základním sortimentem.
Z technické vybavenosti je v obci zřízen mimo elektrickou rozvodnou síť také obecní vodovod, kanalizace a plynofikace obce.
Nemovitosti se nachází na okraji zastavěného území v blízkosti centra obce. Zástavbu v okolí tvoří obdobné rodinné domy. Nemovitosti jsou přístupné po místní zpevněné komunikaci, ze které je zbudován vjezd na pozemky, parkování je možné přímo na pozemcích v jednotném funkčním celku.
Hromadnou dopravu v obci zajišťují autobusy meziměstských linek. Nejbližší zastávka autobusu je od nemovitých věcí vzdálena přibližně 150 m.
Předmětem prodeje je pozemek, jehož součástí je rodinný dům č.p. 233 a pozemky parcelní číslo 254 a 825/7 užívané v jednotném funkčním celku s domem, včetně příslušenství. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům, který je přízemní, nepodsklepený a je zastřešen sedlovou střechou, podkroví není využíváno.
Celý pozemek je dle UP stavební, což je velkou výhodou.
Příslušenství stavby tvoří venkovní úpravy v běžném rozsahu a standardním provedení, dále pak hospodářská přístavba domu, dřevěný přístřešek, bazén a zemní sklep.
Pozemek parcelní číslo 253/1 je částečně zastavěn stavbou rodinného domu a vedlejšími stavbami, zbylá část pozemku je užívána jako nádvoří kolem domu. Pozemek parcelní číslo 254 je částečně zastavěn stavbou zemního sklepa a spolu s pozemkem parcelní číslo 825/7 je užíván jako zahrada za domem. Všechny inženýrské sítě v obci jsou přivedeny k hranici souboru pozemků. Celková plocha pozemků je dostatečná, tvar je úzkým pruhem, nemá však zásadní negativní vliv na jejich využití. Pozemky jsou mírně svažité s jižní orientací.
Přibližně před patnácti lety byl objekt výrazněji modernizován, v roce 2023 byla provedena modernizace vnitřního vybavení domu a části technických instalací.
Stavba je založena na betonových základových pásech, proložených kamenem. Konstrukční systém je stěnový, svislé konstrukce zděné z cihelného zdiva, tloušťka stěn 45 cm. Vodorovné konstrukce polospalné, trámové stropy s rovnými podhledy omítnutými na rákos, záklop na půdě dodatečně izolován. Konstrukci sedlové střechy tvoří dřevěný krov, střešní krytina skládaná, tvořená keramickými taškami. Klempířské konstrukce kompletní z plechu, střecha opatřena plechovými žlaby a svody, okna opatřena parapety z poplastovaného plechu. Bleskosvod není na stavbě instalován. Výplně otvorů tvoří plastová okna, zasklená izolačním dvojsklem. Vstupní dveře do objektu plastové, částečně prosklené. Vnitřní stěny a příčky jsou také zděné z cihelného zdiva. Vnitřní dveře v kovových zárubních, dveře plné i prosklené na bázi dřevních hmot. Povrchové úpravy stěn tvoří v interiéru štukové omítky, případně keramický obklad v běžném rozsahu v koupelně, kuchyni a p...

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Štítarech.