Prodej rodinného domu, Domousnice, 175 m2

Domousnice

5 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDomousnice
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná175 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1459 m2

Origo partneři v Domousnicích

Úklidové služby

Popis

Nabízím k prodeji zděný dům s rozlehlou a udržovanou oplocenou zahradou v obci Domousnice.

Nabízený rodinný dům o současné dispozici 2+1+podkroví a užitnou plochou cca 175 m2 poskytuje klidné celoroční bydlení. Dům leží ve velmi příjemné a přírodou obklopené lokalitě. Přímo s domem sousedí pozemky místního historického zámku.

Dům a jeho okolí si můžete projít prostřednictvím virtuální prohlídky.

Dispozice:

přízemí:
zádveří, chodba, spíž (komora), kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna a samostatné wc.
Podlahy jsou v pokojích kvalitní vinylové v dekoru dřeva a v ostatních místnostech je velkoformátová dlažba jednoho dekoru.

Dům je (krom stropu a střechy) kompletně zateplen a odizolován. Střecha je po renovaci (krovy a nová kvalitní krytina). V přízemí domu jsou okna dřevěná špaletová (mimo zádveří, zde je nové dřevěné eurookno s dvojskly), v patře pak jsou nová dřevěná eurookna s 2 skly.

V domě je možnost vybudování dalšího obytného patra z půdy. Dle projektu se stavebním povolením lze vybudovat 2 dětské pokoje, pracovnu, otevřený prostor, samostatné WC a koupelnu. Voda a odpady jsou již vyvedeny na úroveň půdy.

Vytápění domu je zajištěno elektrickým kotlem + v kuchyni jsou pak nádherná stylová retro kachlová kamna, kterými je možno také topit. Zároveň se na nich dá vařit a péct, protože disponují dvěma troubami.
Rovněž je v domě příprava na tepelné čerpadlo.

Rozvody vody, kanalizace a elektřiny jsou nové. Dům je čerstvě vymalovaný. Všechny stěny a stropy v přízemí jsou s novými omítkami.

Odpady jsou řešeny jímkou s čerpadlem do obecní kanalizace. Voda je obecní. Za domem na zahradě je vyčištěná studna s užitkovou vodou. Na fasádě domu byl zachován původní historický vzhled. Dům byl postaven kolem roku 1905. V domě je zabezpečovací systém.
Na oknech v přízemí (mimo kuchyňských) jsou instalované venkovní rolety.

K domu náleží velká udržovaná zahrada o velikosti 1459m2. Na zahradě stojí krásný dřevěný zahradní domek, který je položen na základové desce. Jedná se o dřevostavbu, která je (krom střechy) zateplená, disponuje dřevěnými okny s dvojskly. Vrata a dveře jsou rovněž zatepleny, je zde provedena příprava na elektřinu a odpady. Velikost domku je 28,5 m2 (4,35 x 6,54m2). Staří domku 3 roky. V domku je komín. Domek má navíc půdní prostor, do kterého vedou schody.

V obci se nachází obchod, pošta, obecní úřad a knihovna. Autobusová zastávka je vzdálená 500 a 800 metrů od domu.

Náklady na bydlení pro 4 člennou rodinu při nepřetržitém provozu činí 5.670,-

Domousnice leží v krásném prostředí nedaleko Českého Ráje. 7 km leží Zámek Dětenice se známou středověkou krčmou, 11km leží zámek Humprecht a mnoho dalších úžasných míst naleznete v okolí. Mladá Boleslav je vzdálená 12 km.

Velmi doporučuji prohlídku této nemovitosti, ať už na celoroční bydlení, nebo případně jako chalupu. Celkový dojem je opravdu příjemný.

V případě zájmu mě kontaktujte.

Více informací a foto zde:
www.reality-knebort.cz

S úvěrem pomohu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Domousnicích.