Prodej rodinného domu, Klecany, U Vodárny, 90 m2

U Vodárny, Klecany

13 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 66 243 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU Vodárny, Klecany
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti110 m2

Origo partneři v Klecanech

Úklidové služby

Popis

Ahoj, jsem „Domeček“ a rád bych se ti se vší úctou a váhou představil.

Moje místo je uprostřed starší zástavby a stojím si na svých základech už několik desítek let. Mám vedle sebe další kámoše a jsem moc rád, že tu jsou, alespoň tu nestojím sám.

Lokalitně stojím na velmi zajímavém, klidném a krásném místě v Klecanech v okrese Praha - východ, mám to nedaleko na letiště, kousek od dálnice vedoucí přes Ústí n/L do Německa a metro C Kobylisy tu mám, co by kamenem dohodil.

Až tě napadne, že se na mě budeš chtít podívat, tak ti chci ve stručnosti říct, co tě bude čekat.

Hned na úvod bych chtěl především vyzdvihnout, že si mě páníček tak moc váží, že mě dal do kompletně nového ohozu jak zvenku tak zevnitř, vůbec na mě nešetřil a vše dělal v té nejvyšší kvalitě. Vlastně ze mě zůstaly jen základy a obvodové zdi, jinak jsem od hlavy až k patě fungl nový a v maximálním lesku. Však uvidíš sám:-)

Asi tě dost zajímá, jak jsem prostorný:

Celého si mě můžeš projít ve virtuální prohlídce (první fotografie po videu) tak na to nezapomeň.

Mám 2 podlaží s celkovou podlahovou plochou cca 90m2.

V přízemí najdeš verandu, kuchyň se vším co v ní potřebuješ, dva samostatné pokoje a vyšperkovanou koupelnu, takové 3kk.

V 1. patře pak je krásný pokoj s další koupelnou, přes lávku je další pokoj, namyšlen jako úložný prostor, ale pozor, je zde připraveno vše pro další pokoj, když si pohraješ s případným oknem.

Zatopit si u mě můžeš tepelným čerpadlem Panasonic, které s kámošem podlahovým topením v podlaze v přízemí ti pěkně ohřeje chodidla, o patro výš se ti o teplo postarají radiátory.

Každopádně věř, že topná soustava ve mně se nijak nenadře. Kabát mám opravdu silný, vč. střechy kompletně vyztužený stříkanou izolací zevnitř a i přes okna s trojsklem se chladu ke mně jen těžko poleze. Energie opravdu moc nespálím. A když bude naopak třeba v létě při sluníčku trochu okna zastínit, aby nebylo takové horko, pomůžou ti s tím elektrické venkovní žaluzie.

Až budeš chtít jít ven vyvětrat hlavu, tak tě zvu na krásnou, slunečnou zahradu o rozloze 110m2, s čerstvě položeným travnatým kobercem, fantastickou pergolou pro letní akcičky a grilovačky, s vlastním sklípkem. Na prostor k zaparkování klidně dvou auťáků páníček taky myslel. Pěkně se můžou uvelebit na parkingu potaženém stěrkou kameninového vzhledu.

Určitě tě bude hodně zajímat cena.

Můj páníček si mě v tuto chvíli cení na 13.900.000,-kč . Je to sice pořádný balík peněz, ale za mě to fakticky stojí. Na oplátku ti slibuji, že tě svými bytelnými zdmi budu chránit, vážit si tě a budu se snažit, aby ses ve mně vždycky cítil příjemně, bezpečně a jako doma.

Pokud tě můj životní příběh alespoň trochu zaujal, neváhej a přijď se se mnou seznámit, nikdy není nad osobní zkušenost. Uvidíš sám, že jsem ani v písmenku nelhal a věřím, že spíš předčím Tvé očekávání. Už se moc těším, až se uvidíme a budu se ti moct představit v celé mé kráse.

Ahoj tvůj nový "Domeček"

S úvěrem ti velmi rád pomůže můj prodejce Tomáš.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Klecanech.