Prodej bytu 1+kk, Ostrava - Výškovice, Výškovická, 32 m2

Výškovická, Výškovice

1 630 000 Kč
/za nemovitost
Inzerci zveřejňujeme exkluzivně v zastoupení majitele.
Hypotéka od 7 768 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVýškovická, Výškovice
ID1404
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná33 m2
Patro9.
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha32 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti92 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Ostravě

Popis

Úvod:

Naše společnost Vám exkluzivně nabízí k prodeji družstevní byt s lodžií po celkové rekonstrukci v 9.NP z třinácti. Není nutná žádná větší investice. Žádaná lokalita v beztrostřední blízkosti městského lesoparku. Plastová okna s vertikálními žaluziemi a parapety. Podlahy plovoucí vs keramická dlažba. Rohová kuchyňská linka s barovým posezením a spotřebiči (pračka, dřez, digestoř, mikrovlná trouba, lednice). Koupelna se sprchovým masážním koutem a WC Geberit. Vestavěná skříň s botníkem v předsíni. Veškerý nábytek na fotografiích může být součástí nabídky. Měsíční náklady 3481,-Kč. Internet je přivedený. Výhled na západní stranu. Bezbariérový přístup od přízemí až na samotné patro. Dva výtahy. K dispozici sklepní kóje. Velkou výhodou této lokality je bezprostřední dostupnost zastávek MHD a nespočet parkovacích míst.

Potenciál a výhody nemovitosti:

1. Po rekonstrukci nejsou nutné další náklady.
2. Nábytek na fotografiích může být součástí nabídky.
3. Lodžie s krásným výhledem.
4. Vhodná investice na pronajímání.

Rekonstrukce bytové jednotky:

Vyzděné bytové jádro (Ytong), el. rozvody v mědi (revizní zpráva), nové jističe, omítky, snížené sádrokartonové podhledy s LED světly, rohová kuchyňská linka se spotřebiči, keramicky obložená sanita + snížené podhledy, podlahy plovoucí vs keramická dlažba, nová sanita, vestavěná skříň s botníkem v předsíni.

Míry a rozměry místností:

Pokoj s kuchyní - 339 x 606 cm (20.51 m2)
Předsíň - 133 x 227 cm (3.02 m2)
Koupelna s WC - 3.31 m2
Lodžie - 115 x 329 cm ( 3.79 m2)
Sklep - 2.0 m2
------------------------------------------
celkem 32.63 m2

Revitalizace obytného domu:

Plastová okna s parapety, fasáda + zateplení, 2x výtah (2019), střecha, kamerový systém, vstupní vchod s poštovními schránkami. V příštím roce se plánuje hromadná úprava a zasklení lodžií.

Závěr:

Nemovitost je k dispozici ihned. Maximální občanská vybavenost ve všech směrech. Doporučujeme prohlídku. Průkaz energetické náročnosti dle zákona v energetické třídě C. Finanční poradenství zajistíme zdarma s výhodným úročením. Advokátní úschova i vypracování kupních smluv (smlouva o převodu družstevního podílu) v ceně nabídky. Pro více informací kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší navštěvu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Ostravě.