Prodej domu, Ústí nad Labem, Masarykova, 230 m2 (ID: 1363992)

Masarykova, Ústí nad Labem-město, Bukov, Ústí nad Labem

8 675 000 Kč
Hypotéka od 41 342 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMasarykova, Ústí nad Labem-město, Bukov, Ústí nad Labem
ID86
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná230 m2
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy95 m2
Plocha nemovitosti205 m2
Plocha zahrady205 m2
Třída energetické náročnostiF - Velmi nehospodárná

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme ke koupi výjimečnou nemovitost situovanou v atraktivní a vyhledávané lokalitě Ústí nad Labem, ulice Masarykova.

Dům je možné rozdělit na tři samostatné bytové jednotky, díky čemuž se nabízí několik možnosti užití. Buď se dá nemovitost využít pro bydlení velké rodiny, nebo jako výnosná investice se stálým příjmem z pronájmu.

V přízemí se nachází byt o dispozici 2+1, najdeme zde obývací pokoj, ložnici, kuchyni, koupelnu s WC a komoru.

V prvním patře je byt o dispozici 3+1, jsou zde: obývací pokoj, dvě ložnice, kuchyně a koupelna s WC.

Ve druhém patře je také byt 3+1, zde najdeme: obývací pokoj, kuchyně, dvě ložnice, koupelna s WC a WC zvlášť.

Za domem je krásná oplocená zahrada s posezením, kterou obyvatele domu rozhodně ocení.

Přímo za domem jsou Městské sady, krásné místo pro odpočinek a procházky. Dům je situován ve velmi prestižní část města s výbornou občanskou vybavenosti a dostatkem zeleně. Parkování i zastávka MHD jsou přímo před domem.

Nemovitost prošla částečnou rekonstrukcí včetně výměny oken za plastová. Rozvody elektřiny jsou v mědi, vodoinstalace převážně v plastu, střecha je pokryta šindelem. Nemovitost je podsklepena. V přízemí se nachází kotelna, kde je plynový kotel zajišťující vytápění a ohřev vody pro celý dům (což je úspornější, než kotel zvlášť pro každou jednotku). Zastavěná plocha domu: 94,78 m2, plocha pozemku: 205 m2, užitná plocha 230 m2.

Pokud hledáte bydlení pro vícegenerační rodinu, nebo výnosnou investici - zavolejte, rád Vás tímto domem osobně provedu. Také Vám můžu pomoci s renovaci, financováním i vyhledáním solidních nájemníků.

Cena: 8.675.000,- Kč

Průkaz energetické náročnosti: třída F. Prodej činžovního domu Ústí nad Labem, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 3 podlaží, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 230 m2, pozemek o velikosti 205 m2, se zastavěnou plochou 95 m2, a zahradou 205 m2, více toho najdete určitě zde, činžovní domy Ústí nad Labem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů v Ústí nad Labem.