Pronájem bytu 2+kk, Praha - Karlín, Rohanské nábřeží, 60 m2 (ID: 1364235)

Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín

32 000 Kč
/za měsíc
poplatky nejsou v ceně
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín
IDP.KR.67
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná60 m2
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v exkluzivním zastoupení majitele nabízí k pronájmu byt 2+kk s krasným výhledem o rozloze 60 m² s velkým balkónem v 4.NP moderní rezidenci Port Karolína na Praze 8 - Karlín.

K bytu patří 2x parkovací stání a sklep.

Byt je plně zařízený. Dispozici bytu tvoří velká ložnice, velkoryse pojatý obývací pokoj s kompletně vybavenou kuchyní. K vybavení bytu dále patří technická místnost, WC, koupelna s vanou, chodba a terasa s krásným výhledem na rezidenci.

V areálu mohou rezidenti využít procházky v zahradě, nachází se zde vyhrazené místo pro posezení na střešní terase.

Byt je k nastěhování od 15.7.2024.

Karlín se z průmyslového distriktu proměnil v módní centrum plné restaurací, podniků a nočního života. Blízko rezidenci najdete veškerou občanskou vybavenost - supermarkety, lékárny, fines centra atd. V secesních stavbách a bývalých továrnách můžete najít širokou škálu mezinárodních jídel, vináren a nezávislých uměleckých galerií. V koncertním sále Fórum Karlín můžete shlédnout vystoupení slavných kapel a do Hudebního divadla Karlín zavítat na muzikál. Okolí řeky Vltavy nabízí pěším i cyklistům širokou síť stezek.

Kromě své osobité tváře je Karlín pro rezidenty zajímavý i velmi dobrou dopravní dostupností - 4 minuty pěšky a jste na tramvajové zastávce «Křižíkova», anebo už odjíždíte ze stanice metra «Křižíkova».

Těšíme se na běžných prohlídkách, ale nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!