Prodej bytu 2+1, Čáslav, Dusíkova, 52 m2

Dusíkova, Čáslav

3 690 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 17 585 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaDusíkova, Čáslav
ID0330-NP00103
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná52 m2
Lokalita objektuRušná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Čáslavi

Popis

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2 + 1 v ulici Dusíkova v historickém městě Čáslav. Byt se nachází v cihlovém domě, který je před rekonstrukcí, což znamená, že si budou moci noví majitelé upravit interiér dle svých představ a zařídit jej podle svého vkusu. Samotný bytový dům již prošel rekonstrukcí (zateplení, nová fasáda).

Jednou z klíčových vlastností této nemovitosti je její výhodná poloha jen pár kroků od náměstí Jana Žižky z Trocnova, které je jedno z největších náměstí v Česku, kde se pořádají vyhlášené farmářské trhy tradované téměř 700 let. V samotném domě je v přízemí umístěna lékárna a v blízkosti nabízené nemovitosti se nachází veškerá občanská vybavenost (školky, školy, obchody, restaurace, úřady, autobusové a vlakové nádraží, atd.)

V okolí bytového domu je dostatečné množství parkovacích míst a pro zábavu, sport či relaxaci můžete využít letní koupaliště, plavecký bazén, atletický stadión, tenisové kurty, fotbalový nebo hokejový areál, bowling či saunu.

Tento byt má podlahovou plochu 52.2m² a nachází se na 3 podlaží 4 podlažního domu.

Byt je v osobním vlastnictví a lze jej tedy financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek na trhu.

V případě dalších informací nebo zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Čáslavi.