Prodej rodinného domu, Jablonná, 91 m2

Jablonná

2 970 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 14 154 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJablonná
ID01476
StavbaKamenná
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná126 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy175 m2
Podlahová plocha91 m2
Plocha nemovitosti443 m2
Plocha zahrady268 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
VodaMístní zdroj, Studna
Garáž
Sklep
Výtah

Origo partneři v Jablonné

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě rodinného domu v dispozici 3+1 s uzavřeným pozemkem v krásné lokalitě obce Jablonná.

Tento dům o užitné ploše 126 m2 nabízí novým majitelům neomezený potenciál pro vlastní úpravu. Lze jej využít jak pro vlastní bydlení, tak díky svojí dispozici jej lze předělat na 2 až 3 bytové jednotky (s využitím půdy) a využít tak její investiční potenciál. S celkovou plochou pozemku 443 m2 zde najdete dostatek prostoru pro relaxaci i drobné hospodáření.

Objekt disponuje sklepem, velkou garáží i rozsáhlým půdním prostorem. Vytápění je řešeno centrálně i lokálně topením na tuhá paliva. Voda ze studny (přípojka před domem), odpady do obecní kanalizace.

Díky své poloze máte k dispozici po pár krocích obchod i autobusovou zastávku a zároveň i soukromí v uzavřené zahradě.

Další informace u makléře

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jablonné.