Prodej bytu 2+kk, Praha - Čakovice, Marty Krásové, 63 m2

Marty Krásové, Praha 9 - Čakovice

6 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 33 122 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMarty Krásové, Praha 9 - Čakovice
ID0320-NP00100
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná73 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha63 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž
Terasa

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitelky nabízíme světlý a prostorný byt 2+kk s balkónem, který je situovaný v klidné části Čakovic.
Byt byl postaven v roce 2007 v rámci developerského projektu U zámeckého parku v atraktivní lokalitě Prahy 9, kde se skvěle snoubí městský život s harmonickou přírodou a okolní zelení.

Byt disponuje užitnou plochou téměř 67 m². Okna bytu i balkón s orientací na západ zajišťuje velké množství denního světla a slunce.
Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti skoro 29 m² je ideálním místem pro setkávání celé rodiny a přátel.
Z obývacího pokoje je vstup na balkon 7 m², kde lze umístit venkovní nábytek a gril.
Ložnice o velikosti 17,5 m² je vybavena komfortním dvoulůžkem, vestavěnou skříní a menším pracovním stolem.
Součástí bytu je koupelna s vanou, samostatná toaleta a hala o velikosti 14 m² s vestavěnými skříněmi.

K bytu náleží garážové stání v hodnotě 600.000, - Kč, které není zahrnuto v inzerované ceně bytu a je nedílnou součástí prodeje.
K využití je také společný prostor na uložení kol a kočárků. V blízkosti domu najdete pro vás a vaše děti několik udržovaných moderních dětských hřišť, které vaše ratolesti dostatečně zabaví.
Jen pár kroků od bytu je čakovický rybník a zámecký park. V blízkosti bytu najdete komorní nákupní centrum, kde je Lidl, DM a cukrárna.

Lokalita Praha 9 - Čakovice se vyznačuje vynikající dostupností městské hromadné dopravy. V pěší vzdálenosti 3 minut se nachází autobusová zastávka, odkud se dopravíte přímo na stanici metra „C“ Letňany. Můžete také využít vlakové spojení z Čakovic na Masarykovo či Hlavní nádraží, jež zajišťuje pohodlné a rychlé spojení s centrem Prahy.
Kompletní občanská vybavenost v místě, včetně mateřské a základní školy, gymnázia, praktického lékaře, lékárny, městského úřadu i pošty. Pro nákupy a volný čas jsou k dispozici různé obchody, restaurace a další služby.
Sportovně založení obyvatelé mohou využít blízké fotbalové hřiště, venkovní koupaliště nebo tenisové kurty.

Rádi pro Vás zajistíme financování hypotečním úvěrem.
Ukazatel energetické náročnosti: C
Ohřev teplé vody a vytápění je centrální.
Měsíční poplatky činní 4.900,-Kč.

Těším se na vás na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9.