Prodej rodinného domu, Osek nad Bečvou, 120 m2 (ID: 1365262)

Osek nad Bečvou

3 600 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 17 157 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOsek nad Bečvou
ID0441
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1045 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Oseku nad Bečvou

Popis

Realitní kancelář Chytil & Kuča reality Vám v zastoupení majitele nabízí k prodeji rodinný dům o zastavěné ploše 192 m2, včetně pozemků o celkové výměře 1.045 m2 v Oseku nad Bečvou. Jedná se o smíšenou stavbu, která je aktuálně dispozičně řešena jako 3+1. Dům disponuje velkou vstupní chodbou se vstupy do jednotlivých pokojů a taktéž je průchozí až do dvorního traktu domu. Při vstupu do domu je k dispozici velký obytný pokoj ( obývací pokoj ) s krbovými kamny, který je aktuálně v rekonstrukci. Dále pak koupelna s rohovou vanou, WC a taktéž prostorem pro pračku. Z koupelny je vstup do sklepních prostor - dům je částečně podsklepen. Světlá kuchyně s výhledem do zahrady je vybavena kuchyňskou linkou, myčkou a sporákem a skýtá dostatek prostoru pro jídelní část. Z kuchyně navazuje vstup do dvou obytných pokojů, kde jsou okna orientovány do uliční části. Celé 1. NP prošlo před cca 10 lety rekonstrukcí, která zahrnovala - nové rozvody vody, elektřiny a topení. Dále pak výměnu okenních prvků za nové plastové vč. žaluzií, rekonstrukci koupelny, nové omítky, nové interiérové dveře a podlahové krytiny. Proběhla i výměna střešní krytiny do dvorní části. 2. NP a podkroví domu je v původním stavu a aktuálně nevyužíváno. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodu. Topení a ohřev vody je řešeno krbovými kamny, které je napojeno na otopná tělesa v domě. Možnost využívat i variantu el. bojleru, popř. plynového kotle, který je aktuálně odpojen ( nutná revize při napojení ). K domu náleží pozemek za domem s dostatkem soukromí a prostoru pro realizaci zahrady dle svých představ. Součástí prodeje je taktéž travnatý pozemek před domem. Velkou výhodou domu jsou průjezdná vrata z uliční části do dvora a taktéž dostatek parkovacího prostoru přímo před domem. Dům je možné ihned využívat bez dalších nutných investic popř. nemovitost zvelebovat dle svých představ a zároveň i bydlet.
Obec Osek nad Bečvou leží 11 km od města Přerova a 6 km od Lipníku nad Bečvou. Veškerá občanská vybavenost na dosah - školka, škola, sportoviště, potraviny, zastávka autobusu přímo před domem, knihovna, pošta, vyhlášená restaurace Osečanka a taktéž nedaleké přírodní štěrkové koupaliště Jadran vč. cyklostezek. Ideální bydlení pro rodiny s dětmi.
V případě financování nemovitosti v rámci hypotečního úvěru preferujeme financování tohoto úvěru přes našeho hypotečního partnera. Pro více informací a pro případnou prohlídku neváhejte kontaktovat makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Oseku nad Bečvou.