Prodej rodinného domu, Jaroměř, Do Končin, 172 m2

Do Končin, Jaroměř

7 850 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 37 411 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDo Končin, Jaroměř
ID0011
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná172 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha172 m2
Plocha nemovitosti1367 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Jaroměři

Popis

V nejhezčí části města Jaroměř bychom vám rádi nabídli, v exkluzivním zastoupení, novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk.
Rodinný dům, který je velmi energeticky úsporný (B), prostorný, s dostatkem prostoru pro každého člena rodiny, je stavěn do písmene "L", otevřený na jižní stranu, směrem k zahradě. Díky přikoupenému vedlejšímu pozemku, se kterým tedy v součtu pozemek činí 1.367 m2, je zde dostatek místa pro aktivní vyžití, bazén i vše, čím vám velká zahrada může příjemně sloužit ke spokojenému životu.
Dům je velice prakticky a kvalitně řešen. Přiznané dřevěné trámy v obývacím pokoji působí velmi esteticky a pokud máte malé děti, budou mít jistě radost z možnosti zavěšení houpačky.
Kuchyně je vyrobena na míru a praktický ostrůvek odděluje kuchyň od haly tak, že neztrácíte kontakt s ostatními a vše podporuje tak vzájemnou rodinnou pohodu.
Dětské pokoje jsou dispozičně řešeny tak, aby byly odděleny od hlavní obývací místnosti a tím je zachován vzájemný klid.
Topení je podlahovým topením s čerpadlem a krbovými kamny na tuhá paliva.
V koupelně si přijdou na své milovníci vany i sprchových koutů.
Za vchodovými dveřmi se nachází místnost, ve které byla zamýšlena možnost podnikání a tím by zákazníci vstupovali přímo ode dveří např. do kosmetického salonu. Tyto možnosti jsou velkou výhodou praktického využití.
K dalšímu využití je možné i podkroví.

Tato lokalita je velmi oblíbená a příjemná k bydlení a díky blízké přírodě.
Od centra Jaroměře vás dělí však pouhých pár minut a do 17 km vzdáleného Hradce Králové či v Praze můžete být vzhledem k dálnici velmi rychlým způsobem.

V okolí je řada zajímavých a oblíbených míst - Kuks 5 km, Ratibořice 16 km, Lázně Velichovky, vodní nádrž Rozkoš, ZOO Dvůr Králové n.L., vodní nádrž Les Království, zámek Nové Město nad Metují.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jaroměři.