Prodej rodinného domu, Sezemice, Pod Vinicí, 109 m2 (ID: 1365954)

Pod Vinicí, Sezemice

9 985 500 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 588 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod Vinicí, Sezemice
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná109 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti455 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Sezemicích

Popis

Společnost K2 holding a.s. si Vám dovoluje nabídnout nový developerský projekt nízkoenergetických patrových rodinných domů Domov Pod Vinicí v Sezemicích u Pardubic. Jedná se o projekt výstavby 51 rodinných domů. V rámci výstavby v Sezemicích v ulici Pod Vinicí postupně vznikne 43 řadových domů, 6 dvojdomů a 2 samostatně stojící domy, ulice s chodníky, zelení i parkovacími místy s důrazem na kvalitní bydlení, ale i veřejný prostor. Jedná se o ucelený komplex rodinných domů o dispozici 4+kk nebo 5+kk s parkovacím stáním, vlastní prostornou plně oplocenou zahradou a zahradním kontejnerem. Výstavba je rozplánována do 4 etap, bude zahájena v září 2024, předpokládaný termín dokončení je na jaře 2026. Domy jsou zděné, dvoupodlažní s možností mnoha klientských změn a nadstandardních prvků. Domov Pod Vinicí je zároveň projektem, který usiluje o dlouhodobou udržitelnost a minimalizaci ekologické stopy. Všechny domy jsou energeticky úsporné v lokalitě s kvalitní občanskou vybavenost v pěší vzdálenosti. Naše společnost Vám po dobu první fixace hypotečního úvěru garantuje úrokovou sazbu 2,99 %.

Projekt rodinných domů je realizovaný v městské části Pardubice – Sezemice. Jedná se o klidnou lokalitu nedaleko centra města Pardubice. Lokalita je oblíbená především pro klidné rodinné bydlení v moderní zástavbě, se skvělou dopravní obslužností a občanskou vybaveností. Milovníci přírody jsou za několik minut na příjemné procházce v nedalekých lesích, případně mohou využít cestu na dominantu Pardubic Kunětickou horu. Poloha lokality zajišťuje vynikající dopravní dostupnost do centra Pardubic, ale i na dálniční koridory včetně napojení na nově vznikající obchvat Pardubic.

Rodinný dům o dispozici 4+kk má užitnou plochu 109 m2. Dominantou přízemí je velkorysý obytný prostor s jídelnou prosvětlený velkoformátovými dřevěnými okny, se vstupem na terasu a zahradu o rozloze 455 m2. V přízemí se dále nachází prostorná chodba, technická místnost a samostatné WC. V patře jsou tři ložnice a prostorná koupelna s WC. Na předzahrádce domu je zastřešený prostor pro dvě samostatně stojící auta, ze kterého je přístup na zahradu. Domy splňují veškeré požadavky moderního, komfortního a kvalitního bydlení. Důraz je kladen na kvalitu materiálů a jednotlivých prvků. Klientské změny umožní projekt přizpůsobit vkusu a potřebám každého budoucího majitele. V rámci projektu je možné žádat o dotaci na pasivní dům s PENB A.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sezemicích (okr. Pardubice).