Prodej chalupy, Třemošnice, 110 m2 (ID: 1366057)

Třemošnice

3 999 000 Kč
/za nemovitost
+provize
Hypotéka od 19 058 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTřemošnice
ID019SN0624
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná110 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1042 m2
Garáž

Origo partneři v Třemošnici

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme krásnou chalupu i pro trvalé bydlení nacházející se v nádherné krajině Železných hor pouze 7 km od rekreační oblasti Seč a 3,8 km od veškeré občanské vybavenosti města Třemošnice.

K chalupě náleží velmi udržovaná zahrada o výměře 1042 m2, k dispozici je garáž a další příslušenství (dílna).

Interiér je dispozičně o velikosti 3+1, v přízemí se nachází chodba, koupelna s toaletou, kuchyň a obývací pokoj, dále v podkroví 2 ložnice se vstupem na prostornou terasu s krásnými výhledy do okolní krajiny, jak vidíte na fotografiích.

Topení je zajištěné plynovým kotlem, voda je zde obecní i z vlastní studny a odpady jsou svedené do jímky.

Dům se prodává téměř s většinou vybavení, které se uvnitř nachází.

Obec Podhradí je známá svoji proslulou památkou hradu Lichnice, kde v létě je o zábavu postaráno, jinak zde najdete dvě hospůdky, dětské hřiště, spousta pískových jezer v okolí a krásné trasy na cyklistiku i běh, dále pak pro milovníky houbaření je zde doslova ráj. Veškerou občanskou vybavenost dále pak najdete i v dalších okolních městech např. Golčův Jeníkov 16 km, Pardubice 34 km.

Dům lze financovat hypotečním úvěrem, s kterým Vám též můžeme pomoci. Ohledně domluvení prohlídek volejte kdykoliv.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Třemošnici.