Prodej vily, Torrevieja, Španělsko, 89 m2

Torrevieja, Španělsko

8 364 233 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaTorrevieja, Španělsko
IDCM9360
StavbaSkeletová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná89 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti800 m2

Origo partneři

Popis

Vila na prodej ve vyhledávané rezidenční čtvrti San Luis, Torrevieja.

Villa Las Palmeras má ideální polohu v docházkové vzdálenosti k mnoha službám a vybavení, jako jsou obchody, bary, restaurace, velký supermarket (Mercadona) a autobusová zastávka.

Venkovní prostor nabízí celou řadu prostor k relaxaci, včetně zahrady, vyvýšených slunečních teras a venkovního baru s nově instalovanými pergolami. K dispozici je také dostatek prostoru pro opalování.

Součástí vybavení je nadprůměrný bazén a několik skladovacích místností. Dřevěná chatka s elektřinou je v současné době využívána jako domácí kancelář, ale mohla by snadno sloužit jako ložnice pro hosty.

Všechny obytné prostory jsou na jedné úrovni.

Zvýšená přední terasa vede na krytou a prosklenou terasu, která v současné době funguje jako jídelna. Ta se otevírá do vkusně zařízeného salonku.

V zadní části je prostorná designová kuchyň s dostatkem pracovní plochy a úložného prostoru. Ke kuchyni je připojena soukromá terasa, ideální pro stolování.

K dispozici jsou dvě dvoulůžkové ložnice, každá s vestavěnými skříněmi a rodinná koupelna.

San Luis se nachází na okraji Torrevieja, s celou řadou občanské vybavenosti.

San Luis je také blízko solných jezer, která zpříjemní projížďku na kole nebo procházku. Torrevieja je jen kousek autem a letiště Alicante je cca. 35 minut autem (60 minut na letiště Murcia-Covera).
Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!