Prodej rodinného domu, Benátky nad Jizerou, Kordinů, 170 m2

Kordinů, Benátky nad Jizerou

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKordinů, Benátky nad Jizerou
ID2746
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná170 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti925 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Benátkách nad Jizerou

Popis

Prodej, rodinný dům, 925 m2, Benátky nad Jizerou, ul. Kordinů Prodej rodinného domu se zahradou na pozemku o výměře 925 m2 v obci Benátky nad Jizerou, okres Mladá Boleslav, ulice Kordinů.

Rodinný dům vhodný ke kompletní rekonstrukci dle vlastních představ. Na pozemku garáž a hospodářské budovy s dílnami.

Dispozice domu dle přiloženého plánu domu.

Objekt se nachází v katastrálním území Obodř, v klidné lokalitě na okraji obce. Pozemek na svahu je rovinatý, obdélníkového půdorysného tvaru.

Inženýrské sítě zavedeny - elektřina, voda, kanalizace, přípojka plynu nedaleko.


Velkým plusem jsou vzrostlé stromy a zeleň na zahradě.


Tato nabídka se týká vlastního bydlení v lokalitě, která je blízko Prahy, Mladé Boleslavi a Brandýsa nad Labem. Díky výborné dostupnosti dálnice, silnice a PID máte jistotu rychlého spojení s okolními obcemi i městy (Benátky nad Jizerou, Praha, Mladá Boleslav).


Jedná se o skvělou lokalitu pro budoucí obyvatele. V Benátkách nad Jizerou veškerá občanská vybavenost, stadin, restaurace, školy, školky, supermarkety, banky, lékař, atd.

V Benátkách známá využívaná cyklostezka vedoucí krásnou přírodou pro cyklisty a bruslaře, nedaleko od nabízené nemovitosti.

Tato lokalita nabízí skvělou kombinaci klidu a dostupnosti, je ideální pro ty, kteří hledají harmonii mezi soukromým rezidenčním bydlením a snadným přístupem ke všem potřebným službám.


Pokud hledáte skvělé místo pro stavbu svého nového domova, tento pozemek je pro Vás tou správnou volbou.

Financování Vám pomůžeme zajistit, poradíme i s architektem projektantem ohledně rekostrukce či přestavby a přístavby stávajícího objektu.

V případě zájmu o prohlídku a více info kontaktujte makléřku

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Benátkách nad Jizerou.