Prodej rodinného domu, Šluknov, 312 m2

Šluknov

2 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠluknov
ID2024018
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná206 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha312 m2
Plocha nemovitosti1317 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Šluknově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Realitní kancelář KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o., nabízí k prodeji krásný rodinný dům poloroubenku v malebné obci Království u Šluknova. Tento dům, s užitnou plochou 206 m2 a pozemkem o velikosti 1317 m2, prošel minulý rok zásadní rekonstrukcí. Při této rekonstrukci byly instalovány nové teplovodní rozvody včetně radiátorů s výměníkem na krbová kamna a nová komínová vložka. Kompletní vodoinstalace zahrnuje vybudování nové koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC.

Dům je vybaven třífázovou elektroinstalací s možností připojení silnoproudé zásuvky, která je umístěna v garáži. Jako zdroj pitné vody slouží nově umístěná vrtaná studna hluboká 30 metrů. Moderní komfort zajišťuje vysokorychlostní internet s rychlostí 300 Mb/s a plastová okna. Střecha byla částečně zateplena.

Tato nemovitost se nachází v klidné části obce, obklopené nádhernou přírodou, a nabízí ideální podmínky pro rodinný život, relaxaci a únik od městského ruchu. Poloroubenka v Království u Šluknova je perfektní volbou pro ty, kteří hledají spojení tradičního stylu bydlení s moderními vymoženostmi.

-Možnosti využití-
Dům je ideální nejen pro rodinné bydlení, ale také jako rekreační objekt nebo investiční příležitost ke krátkodobým pronájmům. Díky rostoucímu turismu v této lokalitě je zde velký potenciál pro výnosné pronájmy. V blízkosti se nachází turisticky atraktivní oblasti jako České Švýcarsko a německé Drážďany, což zajišťuje stálý přísun návštěvníků.

-Dopravní dostupnost-
Výborné dopravní spojení zajišťuje snadný přístup k různým destinacím:

Na sever: Německé Drážďany, které jsou dostupné během krátké doby a nabízejí bohaté kulturní a nákupní možnosti.

Na jih: Národní park České Švýcarsko, který je známý svou nádhernou přírodou a turistickými trasami.
Tato strategická poloha přidává na atraktivitě jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreační účely.

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a objevte kouzlo tohoto jedinečného domu v Království u Šluknova. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Šluknově.