Prodej pozemku pro bydlení, Siřejovice, 2330 m2

Siřejovice

4 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 781 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaSiřejovice
ID60020724
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti2330 m2

Origo partneři v Siřejovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Naše realitní kancelář Vám nabízí k prodeji rovinatý stavební pozemek. Nachází se v klidné části malebné obce Siřejovice. Díky svému umístění je vhodný pro výstavbu RD, příp. pro obchodní využití.

Součástí pozemku je nevyužívaná hospodářská usedlost, která je určená ke kompletní rekonstrukci, případně k demolici. Demoliční výměr je pro tento účel již vypracovaný, schválený stavebním úřadem.

Elektřina, voda, plyn i kanalizace jsou zavedeny.

Pozemek o celkové výměře 2 330 m2 lze rozdělit na 2 stavební parcely, tedy i na výstavbu 2 rodinných domů. Dle platného územního plánu spadají do plochy smíšeného venkovského bydlení. Bezproblémový přístup zajišťuje asfaltová komunikace.

Siřejovice jsou ideální lokalitou, která nabízí výbornou dopravní dostupnost do okolních měst jako jsou Litoměřice, Roudnice nad Labem či Ústí nad Labem. Nájezd na dálnici D8 je vzdálen jen pár minut cesty. Jízda do pražských Letňan Vám bude trvat cca 40 minut. V obci najdete mateřskou školu, hřiště, knihovnu a mnoho společenského vyžití.

Doporučujeme prohlídku!

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Siřejovicích.