Prodej bytu 3+1, Praha - Prosek, Vysočanská, 81 m2

Vysočanská, Praha 9 - Prosek

7 250 000 Kč
/za nemovitost
+ poplatky
Hypotéka od 34 551 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVysočanská, Praha 9 - Prosek
ID02309
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná81 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme ke koupi byt o velikosti 3+1 s lodžií o rozloze 81m2 v 8. podlaží panelového domu v příjemné a velmi dobře dostupné lokalitě Praha 9 - Prosek, ul. Vysočanská.

Obývací pokoj a kuchyně jsou orientovány do zeleně. Ložnice a dětský pokoj jsou orientovány do ulice Vysočanská. Z obou pokojů je přístup na prostornou a dobře využitelnou lodžii. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s pl. sporákem a lednicí s mrazákem. Jádro bytu je již po rekonstrukci a je zděné. Tím je zajištěna jeho odolnost a dlouhá životnost. Koupelna je zařízena rohovou vanou a WC s bidetem je samostatné, což zvyšuje komfort bydlení. V předsíni se nachází velká vestavěná skříň, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Podlahy v bytě jsou kombinací dlažby, plovoucí podlahy, korku a koberce. K bytu také patří sklepní kóje, která poskytuje další úložný prostor.

Lokalita bytu je velmi žádaná a nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost. Kousek na metro C - Prosek a Střížkov. Před domem se nachází park Přátelství. Školy a školky jsou v blízkém okolí, stejně tak nakupování u metra Prosek. Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB.

Byt je možné financovat i hypotečním úvěrem. Pro prohlídku bytu a další informace nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 9.