Prodej rodinného domu, Ústí nad Labem - Brná, Šeříková, 173 m2

Šeříková, Ústí nad Labem, Brná

15 407 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 73 425 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠeříková, Ústí nad Labem, Brná
ID10055
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná180 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy173 m2
Podlahová plocha173 m2
Plocha nemovitosti2321 m2
Plocha zahrady2148 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti73.5 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické, Jiné, Podlahové
KomunikaceDlážděná, Asfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování
Bazén

Origo partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Kompletní informace najdete na webu: https://milanbrecka.cz/prodej-bungalovu-4-kk-a-domu-pro-hosty-v-brna-usti-nad-labem

Nabízíme k prodeji energeticky soběstačný, bungalov 4+kk, 123m2 obytné plochy, postavený v roce 2018 spolu s rekonstruovaným domem pro hosty o dispozici 2+1,50m2 z roku 2013, nacházející se na velkorysém pozemku ve slepé ulici Šeříková o celkové rozloze 2.321 m². Z toho 142 m² tvoří zastavěná plocha bungalovu a 31 m² zastavěná plocha domu pro hosty. Po odečtení zastavěné plochy zůstává úchvatná zahrada o rozloze 2.148 m², kde najdete koupací jezírko o rozměrech (7 x 11m), vzrostlé duby, javory, borovice a cedry, studnu (27m) s vodou přivedenou až do technické části domu, nově dokončenou terasu (8/2023), zámkovou dlažbu pro parkování dvou a více vozů včetně obytného auta.


Tento dům se nachází v klidné lokalitě známé svými lázeňskými prameny, s přírodní rezervací Sluneční stráň přímo za domem. V této slepé a tiché ulici si užijete dokonalé soukromí, výhledy do přírody a vaše děti budou moci bezpečně chodit pěšky k nedaleké autobusové zastávce, kde v centru jste za 15min. Cyklostezka Drážďany x Praha.



Bungalov se pyšní prostorným obývacím pokojem o velikosti přes 50 m² s přirozeným denním světlem. Dům kombinuje vytápění tepelným čerpadlem (země/vzduch), klimatizaci s reverzní funkcí vytápění, krbová kamna s rozvody teplého vzduchu po domě a solární panely na střeše obou domů, které zajišťují téměř energetickou soběstačnost. K tomu výrazně dopomáhá izolace domu, dřevěná trojskla a dubová podlaha z masivu. Jako příslušenství zde také najdete venkovní elektrické žaluzie, vysokorychlostní internet 700Mb/s, samostatnou technickou místnost na pračku / sušičku.

Měsíční náklady na oba domy: 2.200,-Kč elektřina / 480,-Kč voda.

Dům pro hosty, rekonstruovaný v roce 2013, je ideální pro přespávání návštěv nebo jako pracovna s dílnou. Má vlastní samostatné přívody a je plně vybavený, krbová kamna obložená keramickými kachlemi, koupelna se sprchovým koutem, klimatizační jednotkou opět s možností vytápění.

Přijeďte se osobně podívat a nasát místní pozitivní atmosféru. Zamilujete si tuto jedinečnou stavbu na první pohled.
Vice informaci na: https://milanbrecka.cz/neobycejny-dum-v-brne

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ústí nad Labem.