Prodej rodinného domu, Vyklantice, 600 m2 (ID: 1368441)

Vyklantice

9 250 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 44 083 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVyklantice
ID083
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná600 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSamota
Plocha nemovitosti5900 m2
Garáž

Origo partneři v Vyklanticích

Popis

Nabízím exklusivně k prodeji kouzelný dům na samotě u lesa ve Starých Vyklanticích u Pelhřimova. Předmětem prodeje je bývalá hájenka Dolská myslivna, přestavěná na částečně podsklepený třípodlažní zděný dům s prvky Julese Vernea, dále dvoupatrová stavba s vybavenou dílnou, dvěma garážemi a podkrovím, a okolní pozemky.
Zastavěná plocha domu je 166 m2, zastavěná plocha dílny je 129 m2, celková výměra pozemků mimo zastavěnou plochu je 5,602 m2.
Ze západu lemuje předmětné nemovitosti Kateřinský potok, z východu vykácený palouček s nalezištěm hub a okolo jsou lesní pozemky. Dům s dílnou i pozemky se nachází ve chráněném území Českomoravské vrchoviny.
V 1.PP je sklep s klenutými stropy, který se nachází pod čtvrtinou stavby, kde je umístěna domácí vinotéka.
V 1.NP se nachází prostorná jídelna s klenutými stropy, kuchyně s vybavenou kuchyňkou linkou, dvoudílnou americkou lednicí, mikrovlnnou troubou, kombinovanou varnou deskou, ohřívacím šuplíkem, kávovarem a elektrickou troubou, posezení u krbu na tuhá paliva a otočné schodiště vedoucí do 2.NP.
Ve 2.NP se nachází středový prostor obestavěný vestavěnými skříněmi s posuvnými schůdky k přístupu do horních skříněk a s přístupem na terasu nad vchodem do domu, a možným přístupem na střechu přístavku. V přístavku vedle domu se nachází sauna s koupelnou s wc. Na tomto podlaží se nachází zabudovaná malá kuchyňka s myčkou a ledničkou a prostorná koupelna s oknem, kde je umístěna vana, umyvadlo, sprchový kout, wc, pisoár, bidet, pračka se sušičkou a zrcadlová vestavěná skřín, dále jsou tu dvě ložnice. Skládací padací schody na elektrický i mechanický pohon vedou z půdy na toto podlaží.
Ve 3.NP se nachází půdní prostor, kde je umístěn kotel na otopné oleje, 160 l bojler a úložné prostory po celém obvodu půdy.
Stavba je připojena na elektřinu (vysoký a nízký tarif), vodu z vlastní studny, pomocí domácí vodárny je rozvod vody po domě, vodovodní přípojka a domácí čistírna odpadních vod s betonovými žumpami má kapacitu na vyvážení 1x za rok.
Vodárna je za domem na cizím pozemku, na kterém je zřízeno věcné břemeno umístění, uložení, vedení, provozu, údržby a oprav studny a vodovodní přípojky dle geometrického plánu, který je součástí této smlouvy. Takéž na vlastním pozemku je věcné břemeno na umístění pilíře elektrického sloupu.
Topení v domě je zajištěno kotlem na lehké topné oleje, topný olej se čerpá do nádoby umístěné na pozemku a jeho kapacita vystačí na 1 rok. Ohřev vody zajišťuje bojler, v 1. a 2. NP domu je umístěno podlahové topení.
Dílna je vybavená s dvěma pracovnami, 2 garážemi s výsuvnými vraty a vybudovaným podkrovím, které je přístupné výsuvnými schůdky. Příjezdová cesta je na pozemku Lesů.
Dům i dílna stojí na samotě u lesa, 50 m od místní komunikace, nejbližší autobusová zastávka je vzdálená 360 m a cca 2 km. Předmět prodeje se nachází 100 km jihovýchodně od Prahy, 30 km od Humpolce. Na tomto kouzelném místě může vzniknout rodinné sídlo, bydlení s podnikáním, penzion s restauraci, rekreační objekt.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vyklanticích.