Prodej rodinného domu, Karviná - Ráj, Poutní, 241 m2

Poutní, Karviná, Ráj

5 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPoutní, Karviná, Ráj
ID0722
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná241 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy144 m2
Plocha nemovitosti2518 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadSeptik, Jímka
TopeníLokální plynové
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Karviné

Popis

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o celkové užitné ploše 241 m² ve skvělé lokalitě na ulici Poutní v Karviné - Ráj. Tento dům s dispozicí 7+1 byl vystavěn v roce 1986 na pozemku o celkové výměře 2518 m². Dům byl velmi precizně postaven a udržován.

V přízemí budovy naleznete vstupní chodbu se schodištěm do 1. NP a sklepa, garáž a chodbu do obytného prostoru, kde se nachází kuchyň, koupelna, WC a prostorný obývací pokoj s krbem, ve kterém je nová nerezová vložka. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu s úžasným výhledem na zahradu.

V 1. NP budovy se nachází šest pokojů a dva prostorné balkony. Pro více informací viz půdorys bytu a virtuální prohlídka přiložená k této nabídce.

Technické údaje:

Plastová okna s dvojsklem
Betonové lité podlahy, plovoucí podlahy
Elektřina v mědi
Terasa s osvětlením a zásuvkami (2x 220W)
Částečně zateplená střecha (10 cm polystyren), pozinkovaný plech, oplechovaný komín
Stavba z betonových tvárnic Siporex v kombinaci s cihlou

Voda je přivedena skrze vodovod, na zahradě je studna napojená na dům s domácí vodárnou (expanzomat 4 roky starý, čerpadlo)
Odpady jsou řešeny skrze žumpu, trativod a tříkomorový septik
Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem, voda je ohřívaná skrze 160L bojler

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Případným zájemcům vyřídíme financování této nemovitosti za nejvýhodnějších podmínek.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Karviné.