Prodej rodinného domu, Loučka, 310 m2

Loučka

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLoučka
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná310 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1196 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Loučce

Popis

Nabízím k prodeji prostorný, moc hezký, částečně podsklepený, vícegenerační dům v obci Loučka u Val. Klobouk.

Zdivo domu plné cihly, topení plynové se zánovním plynovým kotlem Protherm, el. bojler Dražice, nová elektroinstalace, nová plastová okna, napojení na obecní kanalizaci, voda z vodovodního řadu, střecha pokryta novou plechovou krytinou.

Umístění na pozemku o ploše 1.196 m2, který nabízí možnosti využití zahrady a posezení k relaxaci, zahradničení, pěstování okrasných a ovocných stromů, vhodné i pro rodiny se psem a pro všechny, kteří mají rádi prostor kolem sebe.

V těsné blízkosti domu se nachází nové dětské hřiště.


Dispozice domu:

sklepní prostory - 56,4 m2

přízemí - samostatný byt po kompletní rekonstrukci 3+1 a byt 2+1 po částečné rekonstrukci. Celková plocha přízemí včetně koupelny, WC a chodem je 169,34 m2

podkroví - nyní 2+1 s WC s možností využití a rozšíření o další místnosti a vybudování následné bytové jednotky až do velikosti 5+1 nebo 2x 2+1. Celková současná podlahová plocha podkroví 80 m2 s možností rozšíření o další tři místnosti o další ploše cca 60 m2.

Nynější podlahová plocha k okamžitému využití - 250 m2 s možností rozšíření o dalších 60 m2 + sklep + garáž

garáž - 20 m2.

Bezproblémové parkování pro několik aut na vlastním pozemku.

Energetická náročnosti domu: G.


Dům nabízí nepřeberné možnosti využití ať už jako rodinný dům pro velkou rodinu s dětmi, vícegenerační bydlení, spojení bydlení a podnikání, bydlení a pronajímání jedné nebo dvou až tří jednotek, dále například investiční dům s vybudováním tří bytů 2+1 a jeden 3+1 nebo díky prostoru více než 300 m2 podlahové plochy a mnoha místností k vybudování ubytovny, která by mohla být brzy při budování blízké budoucí vlachovické přehrady plně obsazena až třiceti ubytovanými osobami.

V Loučce jsou díky velkým firmám velmi dobré pracovní možnosti, nachází se zde školka, obchod, restaurace, sportovní a kulturní možnosti a také domov důchodců.

Spojení s blízkými Luhačovicemi, Zlínem, Val. Klobouky je zajištěn autobusem.

Dům dobře udržovaný k okamžitému nastěhování a bydlení ve zrekonstruovaných prostorech.

K nastěhování dle dohody.


Cena dohodou.

S financováním vám rádi pomůžeme.

Velmi doporučujeme prohlídku, při které vás rádi provedeme, vše ukážeme a probereme veškeré možnosti využití tohoto jedinečného domu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Loučce (okr. Vsetín).