Prodej rodinného domu, Vrchlabí, Luční, 72 m2

Luční, Vrchlabí

Cena na vyžádání

CENA K JEDNÁNÍ S VÁŽNÝMI ZÁJEMCI
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLuční, Vrchlabí
ID0074
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná72 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha72 m2
Plocha nemovitosti1294 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vrchlabí

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme jedinečnou příležitost získat moderní nízkoenergetický rodinný dům, který je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v klidném a atraktivním prostředí. Tento nově postavený dům byl zkolaudován v roce 2020 a nachází se v žádané lokalitě Vrchlabí - Podhůří. Dům s dispozicí 3+KK a užitnou plochou 72 m² je ideální pro trvalé i rekreační bydlení
Dispozice domu:
Vstupní chodba, která vede do zádveří
Prostorná kuchyně s moderním kuchyňským koutem, jehož dominantou jsou elegantní krbová kamna
Koupelna se sprchovým koutem
Oddělené WC
Ložnice a pracovna
Obývací pokoj nabízí přímý přístup na prosvětlenou verandu a zahradu, kde můžete odpočívat a užívat si klidné chvíle s rodinou a přáteli. Součástí domu je také praktický přístřešek pro auto.

Dům je postaven s důrazem na úsporu energie, což potvrzují instalované solární panely na střeše, které výrazně snižují náklady na provoz. K nemovitosti náleží oplocená zahrada o výměře 1294 m², poskytující dostatek prostoru pro zahradničení, relaxaci nebo různé volnočasové aktivity.
Na zahradě je umístěna retenční 6m3 nádrž na dešťovou vodu.
Lokalita: Vrchlabí - Podhůří je vyhledávanou lokalitou díky svému klidnému prostředí a snadné dostupnosti do centra města. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, školy, školky, obchody a sportovní zařízení, což zajišťuje komfortní bydlení pro všechny členy rodiny.

Pokud potřebujete, rádi Vám pomůžeme s financováním této nemovitosti. Naše odborné poradenství Vám usnadní celý proces a zajistí maximální spokojenost.
Prohlídky jsou možné po dohodě i o víkendech. Doporučujeme Vám osobní návštěvu, abyste sami mohli ocenit všechny přednosti této mimořádné nemovitosti.
Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení termínu prohlídky. Tato nabídka představuje výjimečnou příležitost pro ty, kteří hledají kvalitní a úsporné bydlení v krásné lokalitě.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vrchlabí.