Prodej rodinného domu, Tři Sekery - Krásné, 235 m2

Tři Sekery, Krásné

4 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 352 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTři Sekery, Krásné
IDN01293
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná235 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy194 m2
Plocha nemovitosti789 m2
Plocha zahrady371 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Třech Sekerách

Popis

Hledáte bydlení v klidné lokalitě v sousedství Tří Seker, nedaleko Mariánských Lázní? Tak jste tu správně.
Představuji k prodeji cihlový dům v obci Krásné postaveném v roce 1995 o užitkové ploše 235 m2 a zastavěné ploše194 m2.
Přízemí je umístěno na horní úrovni terénu přístupné z ulice a suterén je přístupný ze spodní úrovně terénu za domem ze zahrady nebo v domě po schodech.
Dům je napojen na vodovod, kanalizaci a el. rozvody, na zahradě je vlastní studna s užitkovou vodou.
Podlahy v přízemí jsou betonové, v obytných místnostech podlahová krytina a dlažba. Okna jsou dřevěná zdvojená, vrata do garáže jsou plastová sekční, vrata ze zahrady do technických místností jsou dřevěná. V obytných místnostech je proveden v části obklad stropů dřevem. Teplá voda je zajištěna el. bojlerem a vytápění je ústřední pomocí ocel. lamelových radiátorů, přes el. kotel umístěný v prádelně. Dalším zdrojem vytápění jsou krbová kamna s teplovzdušnou vložkou.
Dispozice domu:
1.NP vchod z ulice, kde v západním křídle je umístěna dvojgaráž se sníženou podlahou o 45 cm, následuje vstupní chodba a dva pokoje. Ve druhém křídle je umístěna koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem a ložnice s přístupem na balkon.
1.PP vstupem po schodišti z přízemí nebo ze zahrady je v západní straně podél ulice sklad nářadí, chodba, prádelna, kotelna a sociální zařízení - koupelna s rohovou vanou a umyvadle, samostatné WC. Ve druhém křídle je obytná část - prostorná kuchyně s jídelnou propojena do obývacího pokoje s krbem a s přístupem na venkovní terasu a zahradu.
Dům nebyl již cca 5 let obýván.
Zvu Vás na prohlídku, aby jste si sami udělali představu, jak milé je žít v krásném klidném prostředí, přesto nedaleko lázeňského města Mariánské Lázně.
Těším se na viděnou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Třech Sekerách.